fredag 28. juli 2017

Lin sengesett 140x220

Linnen sengesett er laget av 1 lin som er et naturlig materiale med en unik struktur og overflate. Sengesett i lin er mykt og varmt om vinteren , samt svalende. Tid igjen av kampanjeprisen: pris etter kampanje. Se mer produktinformasjon. Noen liker tykke og varme sengesett , mens andre foretrekker tynne og glatte.


Våre sengesett finnes i. Et putevar (50xcm) med synlige knapper. Et sengesett i lin i hvit farge. Høie Frida sengesett 140x220.


Du kan bla i bildene med . Lin er 1 naturlig og meget slitesterkt. Tilgjengelig i størrelsene 140x20 140x2og 200x220. Putetrekk i størrelsen . IKEA JÄTTEVALLMO Dobbelt sengesett.


Dette sengetøyet er bare helt nydelig. Med linens struktur og paileyens sirlige avtrykk er det en unik kombinasjon for . Halvor Bakke sengesett Sir Vincent lin. Sengesettet er i 1 lin med trykket design og skulte knapper i putevar og dynetrekk. Komplett og bredt uvalg av sengesett i forskjellige kvaliteter og prisklasser.


Turistripa sateng sengesett Beige. Svalt og eksklusivt sengetøy i 1 naturlig fiberlin. Vintage-look og fine farger. Sengen vår er et sted for retrett,. Lekkert sengesett fra Gant med nydelig motiv av vannliljer i 1 satinvevd bomull.


For en best mulig komfort anbefales det å gå for et naturmateriale som puster f. Legg til i ønskeliste . Lin blir mykere for hver gang du vasker det, det tiltrekker ikke støv og er allergivennlig. Enkelt dyne: 140x2eller 140x220. Varen er ikke lenger i vårt sortiment. Skogshorn garnfarget flanell sengesett.


En luksusflelse i sengen sengetøy lin 140x2Se vrt enorme utvalg av sengesett med ekstra lengde. Flott sengesett fra By Nord i 1 lin. Dynetrekk i 1lin fra Tekla Fabrics.


X20 140X2, 200X215 . Lexington sengesett i en vasket overflate i lin og bomulls blanding, som gir. Deilig sengetøy i solid lin. Cphliving lin sengetøy “Malmø inkl. Vienna damaskvevet sengesett 1x 2cm. Chambrey sengesett er laget av ekstra tynt og fint garn, det har høy kvalitet og oppleves mykt og svalt mot kroppen.


Ellos Home Påslakanset Candice i tvättat lin , eller delar - Vit - Hem. Få en avslappet look på soverommet med lin og bomull. HØIE FRØYA GUL SENGESETT 140X220.


Sjå fargekombinasjonane du kan velge i,. Alle SENGETEPPER Gjelder f. Sengetøy sydd i 1 lin i ein røff men lett struktur. POLYESTERFIBER er et hygienisk og allergivennlig isoleringsmateriale som ikke opptar fukt eller støver. En thermodyne med fiberfyll vil holde deg god og var.


HORIZONTAL oppvaskhåndklær Deep Blue. Turiform Luna sengesett 140x2cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg