onsdag 1. februar 2017

Grefsenkollen hengekøye

Sommerens trend er overnatting i hengekøye. Hengekøye er behagelig å. Grefsenkollen er best . Vinterovernatting i hengekøye er i seg selv en opplevelse. Skrevet av: Gunhild og Helene. BOSTED: Bø i Telemark og Arendal. Det er også fint å ta med seg hengekøyer og overnatte inne i . Natta over Oslo i hengekøye.


Bare rett opp bakken fra der vi bor. I sekken hadde vi hengekøye , liggeunderlag, . Er det én investering jeg neppe aldri vil angre på så er det innkjøpet av min kjære hengekøye. Les hennes tips til deg som vil sove ute i hengekøye ! Det var ikke mer enn én natt i hengekøye som skulle til før også vi ble hekta.


Det har blitt trendy å sove i hengekøye , og bilder av vakre . Greit om det er enkel ankomst, ikke maaase folk, i nærheten av vann og en deilig utsikt å våkne til. Bli med Barnas Turlag Over Oslo og nyt den lyse mainatta fra hengekøya. Søstrene Stine og Hege . Viser turer og aktiviteter med nøkkelord hengekøye.


Det vil være mulig å sove i hengekøye. Sveip å se Oslo by Night fra hengekøya. Images , videos and stories in instagram about grefsenkollen. Dette er utsikten før jeg legger meg i natt!


Første vinternatt ute i hengekøye. Ta med deg hengekøye eller telt, og tilhørende utstyr for en natt ute, . Har du tilgang til et telt eller en hengekøye , har du gratis overnatting . Explore photo and video images on Instagram, latest posts and. I dag tok vi med oss lunsjen ut i hengekøya for å nyte utsikten over Oslo Litt . Pippi 1posts 2followers 3following.


Gleder meg til sove i hengekøya igjen i helga Og denne gang skal jeg på tur. Hashtag image on instagram about hengekøye. Og hva er vel ikke bedre enn en liten hvil i hengekøyene når den lille kroppen er.


Det er mulig å henge opp en hengekøye slik at du kan kose deg med fantastisk utsikt og. Helgens hengekøye plassering! Photos and videos from instagram posts about grefsenkollen. Tursenteret har endelig fått inn ny ladning med hengekøyer!


Den doble hengekøyen Colibri Camo Forest er ideell for skog og mark. Plass til telt, men noe begrensede muligheter for hengekøye.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg