fredag 24. februar 2017

Sy putetrekk med kant

Slik kan du sy bisebånd på puter. Produksjonsmetode: Søm. Da kan du lage Ida Røsslands superenkle putetrekk.


Håper du ble like inspirert som meg av denne lettvinne måten å sy trekk til pute på. Jeg ble spurt om jeg kunne lage en liten guide til hvordan sy putetrekk , så da gjør jeg.

Så skal det syes på en kant med sidene hvor glidelåsen skal treffe. Hadde lyst å sy en pyntepute, men hadde ikke noe mønster. Ville ha et putetrekk som er mulig å ta av og på puten. Så prøvde da å finne min . Se denne videoen som steg for steg viser deg hvordan du lager et putetrekk.


I denne videoen får du en enkel og god beskrivelse av hvordan du kan sy ditt eget putetrekk. Lag et konvolutt- putetrekk med denne metoden. Dersom du skal sy en slik pute som vist, så synes jeg ikke det er.

Kan du sy tre forholdsvis rette sømmer på ordinær symaskin, håndtere en saks samt stikke en. Gratulerer, en myk og god pute med fletta kant. Legg dem på samme måte rett mot rett langs kanten av det som nå er et rektangel (med de to remsene på hver kant ) og sy stoffene sammen . Om du vil ha en flott kant på en pute eller kjole så kan en paspoal være løsningen. Både sofatrekk og gardiner har vi sydd selv.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Denne Pinnen ble oppdaget av Katrine. Når du forstår teknikken, finner du at putevarene er en kino å sy.


Legg den foldede akselstrimmelen langs mansjetttekstens øvre kant , røde kanter matchet. Har du lyst til å sy en pute som kan brukes på begge sider, er glidelås i. Se og lær hvordan du kan sy enkle putetrekk. Trænger du til en ny sofapude, så se med her. Det er selvsagt selve skjortekroppen som er blitt til putetrekk. Eg har sydd runde putetrekk utan oppskrift og mønster, så dette er mi måte å gjere det på.


Ta alltid vare på glidelåser, klipp dem ut av putetrekk du har tenkt å kaste og spar på dem til det nye trekket du skal sy. Tidligere skrev jeg hvor enkelt det er å sy putetrekk til pynteputer. Kom på at det kunne være.

LAG SELV: En kul, hjemmelagd pute av en gammel strikkegenser setter preg på en. Sy på kantbånd , og lag en liten løkke til oppheng. Blåne pute med fletter. I denne DROPS video viser vi hvordan man syr tungesting (knapphullssting).


Sy små sting tett rundt et. Putetrekk er noe av det enkleste du kan sy. Mangler: kant Usynlig glidelås med vanlig fot - Willys Syrom willy. Tekst og foto: Ingrid Bergtun . Her får du oppskriften. Legg toppen på glidelåsen på linje med øvre kant av stoffene.


Kant : Hekle omg fm med dobbel Multidream fra vrangen, slik at pelsen vender ut mot retten. Legg i puten og sy sammen nederst. Sy tepperestene inn i sidene på puta, og få en pute med kule frynser.


Blomsterpotten du plasserer oppi, bør ha en kant øverst, slik at den kan henge på den . Sy fast begge de smale fremdelene på hver sin langsgående kant av den midtre fremdelen, få med tittekanten. Ferdigstille puten: Sy inn den usynlige glidelåsen . Benkeoverlegg: Halv lengden på volum fleece (= x 1cm) og sy sammen de åpne sidene med en kort kant. Stryk sømtakene på de to bakre delene på . Tipitelt til lekerommet! PUTE MED STJERNEAPPLIKASJON. Sy selv med Liberty-stoffer presenterer praktiske og pene syprosjekter til hus og hjem.


Klippeplan TIL ENKELT FIRKANTET PUTETREKK I MØNSTRET STOFF. Nål sidefeltet til putestoffet i langsiden uten brettekant , rette mot rette og med . Alle Missoni stoff kan bestilles som metervare som man kan sy de lekreste puter av. En kjole av et putetrekk passer til en 3–åring. Nedenfor vil du bli tilbudt et utvalg av de mest vellykkede alternativene for å sy en pute fra skumgummi.


På hver kant lag en linje, men at midten forblir åpen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg