torsdag 23. november 2017

Tannum sofabord

Ferdinand FERDINAND bordlampe - Messing - Belysning - Jotex. Bordlampe med fot av antikkfarget metall og skjerm i . Sikri er en bordlampa formet som en oval ball stående på tre små knotterr som ben. Vi tar forbehold om at feil i priser, bilder og teknisk informasjon kan . Bowie er en bordlampe fra Globen Lighting i sort eller børstet messing metall med buemønster i art deco stil.


Opal glass i kuppelen og krom med hvit tekstilkabel.

Inderskærm af opalglas. Tung messingfot med pen glasskuppel. En innvendig fjær presser lyset opp så det alltid brenner i samme høyde til . Bright bordlampe er laget i antikk messing og har et enkelt og stilrent design. Finnes også i kobber, sølv, hvit og svart. Transparent kabel med bryter.


Bevæg dig ind i vores univers af design bordlamper. Bestil online i dag - Gratis fragt og pærer. Vi har noget til alle og enhver.

Den skaper stil i et hvert rom. Enkelt design, men med stor personlighed. Vienda har et klassisk og tidløst design, som let får lampen til at indgå i den øvrige indretning.


Forventet leveringstid 5-dager. En vakker bordlampe med en. JWDA Concrete bordlampe fra Menu, designet av Jonas Willenz. Foten er støpt i speilpolert messing og har en knapp.


Elegant bordlampe fra designer Niclas Hoflin hos svenske Rubn Lighting. Den gir fra seg et soft lys, noe som gjør den behagelig, og kommer med en . Bellevue AJbordlampe i polert messing og lakkert aluminium fra Tradition. Kjempefin bordlampe selges til høystbydende. Kombiner en bordlampe med stilig design og funksjonalitet og finn bordlampen hos Mesterlys i dag.


Alton bordlampe er en fin liten lampe med bryter på ledning. Alton serien kombinerer messing og glass og skaper en vakker unison mellom det opalhvite glasset . Cloche - en vakker bordlampe. Design: Lars Beller Fjetland. Leveringstid: Lagervare, dersom utsolgt 7-dager.


Norges førende designbutikk.

Vi gjør det trygt og enkelt å handle på nett. En lekker bordlampe fra den italienske produsenten Flos. Flos IC Lights Table High. Rammen er i børstet messing.


Murray er en elegant og moderne bordlampe i et klassisk design. Det er en finkornet tett, . Glow bordlampe - messing. Du kan bla i bildene med piltastene . En flott kombinasjon av materialer er valgt til den moderne bordlampen i lampeserien Grant. En skjerm i blank messing og en base i mørk granitt. Den er laget av betong med en perforert skjerm i messing som gir et stilrent . Gloria bordampe, med sin bakplate lager den et spennende lys Høyde: 53cmDiameter: 20cmLyskilde: Max 40W - ikke inkludertSokkel: E27Materiale: . Skap en koselig atmosfære i hjemmet ditt med denne flotte, helt spesielle bordlampen!


Twice bordlampe kommer med . Tidløs LED bordlampe i lakkert metall og messing i Deluxe-serien fra Belid. KLASSIK Flagship Store. DUETT bordlampe er en arbeidslampe med godt og behagelig lys.


Lampen har av og på bryter på lampehodet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg