fredag 21. juli 2017

Liggeunderlag til hengekøye

Har sovet i hengekøye i flere år også på vinterstid uten å ha følt noe behov for UQ. Sover som en stein med liggeunderlag og har venner som . Tips til valg av liggeunderlag og hengekøye. Hvordan holde varmen i hengekøya ? Bo og sove innlegg 5. DD HAMMOCKS UNDERBLANKET – Den optimale måten å isolere en hengekøye på er nødvendigvis ikke et liggeunderlag , men en quilt. Vanlige liggeunderlag er ofte stivere, som kan gjøre hengekøya mer ustabil.


Du kan gjerne bruke ullteppe, skinnfell eller kjøpe spesiallagde . Ida Kathrine har skrevet den ultimate guiden for bruk av hengekøye året. Studentene har testet alle hengekøyene en natt hver. Noen har sovet uten liggeunderlag , mens noen valgte å bruke et tynt liggeunderlag i alle.


Reinskinnet bruker jeg som sitteunderlag ved bålet, som gulv i teltet, underlag i hengekøya , og som ekstra liggeunderlag hvis det er veldig . Kvalitetsliggeunderlag som passer perfekt til Amok Draumr 3. Rask levering 1-dager. Det viktigste er å finne en hengekøye som passer ditt behov. Skal du overnatte i den er det fint med plass til et liggeunderlag og eventuelt en romslig sovepose . Les hennes tips til deg som vil sove ute i hengekøye ! Det kan lønne seg å ha et liggeunderlag eller ullpledd mellom hengekøyestoffet og . Den første natten jeg lå ute i hengekøye (den første helgen i mai) var det minus fem grader. Mitt utgangspunkt: eier ikke telt, og heller ikke fancy behagelig oppblåsbart liggeunderlag. Det har også kommet egne liggeunderlag som er ment for hengekøye , . Vi elsker å sove i hengekøye , og barna elsker det enda mer enn oss!


Trikset er å prøve seg frem selv, gjerne med liggeunderlag oppi slik at . Se hans beste tips til tur med hengekøye ! Hengekøya er et utmerket alternativ til telt. På denne tiden av året er luften i et oppblåsbart liggeunderlag like kald som luften ute, og det du . Isolasjon og komfort er viktigst når du skal velge underlag. Hvor mye vekt og robusthet skal telle me kommer an på . Som underlag i hengekøyen bruker jeg reinskinn og jeg tviler på at noe kan erstatte dette for min del.


Kjøp sportsutstyr på nett eller i butikk hos INTERSPORT! Din råeste sportsbutikk på nett! Da har du kanskje fått med deg at hengekøyer blir stadig mer.


HotSpot vil endre soving i hengekøyer. Passer godt i alle våre hengekøyer. Stadig flere lar teltet bli hjemme og pakker heller hengekøya i sekken. Det finnes også egne liggeunderlag beregnet på hengekøye.


Det anbefales at man bruker et oppblåsbart liggeunderlag i . Husk at når du overnatter i hengekøye , sover du under åpen himmel. Sovepose tilpasset sesong og værmelding. Du trenger litt mer varme enn i et telt. Liggeunderlag , helst av den litt stive og isolerte . Geir Arne: Vår første erfaring med hengekøye ble ganske amputert.


Bare rett opp bakken fra der vi bor. I sekken hadde vi hengekøye , liggeunderlag , sovepose og mat. Få bedre liggekomfor på telttur med et godt liggeunderlag ! Hos XXL har vi et stort utvalg liggeunderlag og puter til lave priser. Se utvalget og kjøp på XXL.


For rett i underkant av fem laken leveres hengekøyen med tak, myggnetting og et solid liggeunderlag som blir liggende stødig ved hjelp av . Den har plass til et liggeunderlag , noe som er svært viktig for isolasjon på vinterstid. TTTM hengekøyene har fått kult-status blant reiseglade globetrottere på grunn av deres unike kvalitet, enkle funksjonalitet og deres vennlige fremtoning. Her skal det bli tre gapahuker for overnatting i hengekøye. Jeg pleier å bruke et .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg