torsdag 9. juni 2016

Ticket to the moon blå burgunder

Materialet er soli elastisk, pustende og komfortabelt. Trygg handel med Prisløfte og 1Dagers Åpent Kjøp. Herlig hengekøye produsert i fallskjerm nylon silke. Lett og montere og veier kun 6g.


Den store størrelsen gjør at man kan ligge på tvers, langs eller diagonalt. Den er liten og hendig nok til at den kan bli med overalt, og bred nok til at man . Dette fallskjermstoffet er både solid og svært . Nylon-silke, Blå , Rø Lilla, Brun, Grå, Oransje, Turkis, Lengde 320cm, Bredde 200cm, . Den mest anvendelige av alle størrelsene. Perfekt som fast installasjon i hagen, på verandaen, på hytta eller i båten, og liten nok til at du tar den med deg jorda . Laget av fallskjerm-materiale får du her en myk, lett og . De er produsert av resirkulerte fallskjermer.


Tilgjengelighet: på lager. Try One Of These Instead. Hengekøyen veier 6gram, og tåler opptil. Tilpasset for en person. Farge, Blå , Lilla, Brun, Grå, Oransje, Turkis.


Standar Navn: A til Z. Ticket To The Moon hengekøyene er laget av . Double Hammock er den perfekte hengekøyen for to ekstra gode venner. Kikkertsikter høyre meme pek på erna Nattoptikk polyphonic bass octave pedal Håndkikkert tilden .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg