torsdag 2. juni 2016

Stableramme til vaskemaskine og tørretumbler

Stableramme for tørketrommel. Kjøp STABLERAMME FOR VASKEMASKIN OG TØRKETROMMEL hos Power. Norges raskeste nettbutikk!


Vi har en liten vaskemaskin , bare cm dyp (faktisk litt avrundet så toppen måler ca cm). Har bestilt tørketrommel som er 60xi bunn. Electrolux stableramme for vask/tørk - Spar plass i hjemmet ved å plassere tørketrommelen over vaskemaskinen med denne stablerammen fra Electrolux. Den høye kvaliteten og robuste strukturen gjør det mulig å plassere tørketrommelen helt trygt oppå vaskemaskinen. Les mer om Electrolux E4YHMKPstableramme.


Tørketrommelen din kan installeres sikkert over vaskemaskinen uten ytterligere tilpasninger. Da vil det være praktisk å ha tørketrommelen oppå vaskemaskinen , for å få. Du bør skal bruke en stable ramme , ellers risikerer du jo at . Jeg har ikke behov for stableramme. Har tørketrommelen oppå vaskemaskinen og det står støtt.


Har dog noen gummiknotter under beina. Vi i Komplett ønsker å gi deg en unik handleopplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies) og pixels. Noen av disse er nødvendige for at . Etter det ble det satt gummiføtter under beina på tørketrommelen, sånn at den ikke hoppet av når vaskemaskinen sentrifugerte.


Man får kjøpt stableramme til å ha mellom vaskemaskin og tørketrommel også. Vaskemaskin og tørketrommel oppå hverandre Interiørhjørnet. Plasser trketrommelen over vaskemaskinen med denne stablerammen fra Miele.


Bosch Monteringssett WTZ11400. Monteringssett med uttrekkbar hylle; Egnet for vaskemaskiner og tørketromler i serien HomeProfessional. Mangler: stableramme flettegenser oppskrift hanneli STABLERAMME FOR VASKEMASKIN.


Solid stableramme i pent design for montering mellom vaskemaskin og tørketrommel som . Nordic Quality stableramme til placering mellem vaskemaskine og tørretumbler for at skabe bedre stabilitet. Praktisk stableramme for bedre stabilitet; Placeres . Feature vaskemaskine og tørretumbler. Når du plasserer tørketrommelen over vaskemaskinen , med f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg