onsdag 17. februar 2016

Sengesett 140x200

Inneholder ikke helse- eller miljøskadelige kjemikalier. Svanemerkede barnedyner. Et trygt valg for ditt barn! Komfort og design er svært viktig når vi skal velge sengetøy.


Noen liker tykke og varme sengesett, mens andre foretrekker tynne og glatte. Våre sengesett finnes . My Little Pony - sengetøy - 1 bomull - 140x2cm. Dobbeltsidig -vendbart. På lager - Rask levering.


Høie Anton sengesett grå 140x2cm. Turiform Luna sengesett 140x2cm. Høie sengesett Anton blå 140x2cm. Behagelig og dekorativt sengesett med marmor design. Sengesett 140x2lysblå bomull Roseanna.


Night bomull sengesett er laget av 1 bomull. Bomull sengesett har en jevn og glatt . Små Elias fans vil elske å sovne i dette tøffe Elias sengesettet med motiv av Elias, Kjapp og Helinor. Jewel sateng sengsett er laget av ekstra fin bomull, som kjennes myk og behagelig mot huden. Dynetrekket er mønstret på baksiden. Sov godt i dette sengesettet med PJ Mask.


Se vårt utvalg av sengesett til barn - raskt levert fra Lekekassen. Kr 499Varen er utsolgt. Vi i Komplett ønsker å gi deg en unik handleopplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies) og pixels. Noen av disse er nødvendige for at . Profilinformasjon om selgeren. IKEA VÅRBRÄCKA Enkelt sengesett.


Valgmuligheter: Del av serie. Finnes i 100x1og 140x200. Designet av Bolia Design Team. Purely er nettopp hva denne serien av sengetøy er. Laget av økologisk bomull spunnet fra fineste amerikanske bomull.


Den dype insigniablå fargen gir et delikat . Hakkebakkeskogen er høyt elsket av barn i alle generasjoner og del av vår felles kulturarv. Bente sengesett er et mykt og lunt sengetøy i 1 bomull. Sengetøyet føles behagelig mot huden og vil bidra til en god nattsøvn.


Klassiske sengesett som dette . Det er trådtettheten og tykkelsen på tråden som avgjør hvordan et sengesett føles. Vi tilbyr et bredt utvalg sengetøy som gjør det vanskelig å stå opp! Av kvaliteter finner du alt fra egyptisk bomull til lin i høy trådtetthet. Putetrekk er i dansk størrelse.


HØIE VERA COGNAC 140X200.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg