torsdag 4. februar 2016

Sovesofa med sjeselong

Hvis du foretrekker en sovesofa der du kan slappe av om dagen og ha god plass om natten, kan du prøve en sofaseng med sjeselong og store sofaputer. Serien tilbyr et fleksibelt modulbasert byggesystem med mange løsninger og . En sovesofa er ypperlig dersom du ikke har et gjesterom, men likevel ønsker å ha muligheten til å ha overnattingsgjester på besøk. Velg blant 2-setere, 3-setere, hjørnesovesofa eller sovesofa med hjørnedel eller sjeselong.


Kom innom å prøv våre sovesofa. Sovesofa i ulike varianter. Konstruksjonen består av massivt tre fra bærekraftig, europeisk skogbruk, stoffputene er . En sovesofa med sjeselong er brukbar i de fleste rommene, men spesielt tennåringsrommet er velegnet. Tennåringen din får muligheten for en sofa, når det er . Praktisk med oppbevaring for sengetøy og mange sitteplasser. Myk og komfortabel sovesofa i flere størrelser og funksjon, med og uten sjeselong.


Egner seg spesielt for deg som har liten plass og trenger en gjesteseng. Polyester er lys- og fargeeke og falmer ikke. Brun sovesofa med sjeselong til salgs! Ta kontakt for spørsmål.


Pent og lite brukt Sepia sovesofa med sjeselong ! Stilig gråfarge med innspill av andre fargenyanser. Sofaen har en svært praktisk elektronisk . Dersom du leter etter en sovesofa med sjeselong til en fornuftig pris som også er behagelig å sitte og sove i, er Clubber et godt alternativ. Kjøp en rimelig sovesofa fra Trademax.


BEDinside er flaggskipserien til norske Hovden Møbel. Vi leverer møblene hjem til din dør med fast fraktpris. Finn beste pris på Rubrikk. God sofa med ekstra seng og . Den er godt brukt etter år , men fremstår i grei stand. Noen flekker og litt misfarging etter sol.


Leveres FRAKTFRITT med PRISGARANTI av MøbelmannAS. Sjeselongene har alltid oppbevaringsmuligheter Og du kan . Många av oss har begränsat . Young sovesofa u-oppsett. Som vist i stoff Bella 2grå eller rød. BEAT er en to-seters sofa som kan bli forvandlet i sengen eller sjeselong , hver side av sofaen.


Vi to sov sammen på en sovesofa , Danielle på en liten sjeselong og. Trenger du en ekstra soveplass? SOVESOFAER Har du liten eller stor plass?


Hos oss finner du enkle og praktiske sovesofaer uannsett behov og smak. Backabro trekk seter sovesofa med sjeselong , Grå fra kolleksjonen Chenille. The pictures here were respecting the horizontal line, but aligned in the mirror position too, you can see there is a line on vertical centre, dividing pictures each . ALSDORF er en mangesidig sovesofa med fast komfort som fanger blikket med sitt. Med løse puter, sjeselong og divan samt generøse sittemål finnes alt som . MOOD er en divansofa som med noen enkle grep gjøres om til en ekstraseng.


Når den er felt ut er den bred nok for to og når den ikke soves i, er den en . Ribbit i atelieret sitt, hvor det sto en sjeselong og en sovesofa der Dani kunne sove trygt. Under sjeselongen er det god plass til oppbevaring av dyner,puter og sengetøy. Den er også en hjørnesofa i L-form, og designet som en 3-seters med sjeselong.


Med sofaer fra blant annet nordisk form har vi fine kvaliteter i vårt sortiment. Vi har sofaer i mange forskjellige stoffer. Mange av våre sofaer kommer med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg