onsdag 30. mai 2018

Transportsikring tørketrommel

Kjøpte oss ny tørketrommel nå ista, og på vei til kassa roper selgeren at vi må huske å fjerne transportsikringa før vi tar den i bruk. Det ryker av tørketrommel ? Fukt fra tørketrommel ? Vaskemaskinen hopper over gulvet og det høres ut. Flere resultater fra forum. Anonymforum - Skravle - Foreldreforum. Er det transportsikring på tørketromler ? Tørketrommel lager lyder etter ny installasjon:.


Det er også vanligvis en transportsikring ved døråpningen som må fjernes manuelt. Vanligvis er det to eller fire slike . Da vil det være praktisk å ha tørketrommelen oppå vaskemaskinen,. Forleng levetiden av favorittplaggene dine og spar plass med en AEG vaskemaskin med tørketrommel som gjør samme nytten, og gir like god klespleie som . Du har vel ikke glemt å avkalke vaskemaskinen og . Vi har tidligere skrevet hva du må huske å gjøre av vedlikehold på oppvaskmaskin og vaskemaskin. Emballasjen beskytter tørketrommelen mot transportskader. Finn manualen til Zanussi-apparatet ditt her.


Vennligst bruk feilsøkeren vår hvis du skulle oppleve et problem med apparatet. I nettbutikken vår finner du . Hvorfor har vaskemaskinen transportlås? Bedømmelse for transportsikring 1. Produktet er endnu ikke bedømt. Last ned bruksanvisninger. Whirlpools brukerhåndbøker følger med produktet ved levering.


Du kan også laste ned bruksanvisningen her. Vi har bestillt levering, men ikke montering tror jeg. Betyr det at de tar av . Er transportsikringen fjernet ? Vær vennlig å ta deg noen minutter til å lese igjennom denne teksten og på den måten bli kjent med de . Mangler: transportsikring Bruksanvisninger - gram. Forberedning av transportsikring.


Pakke med transportskruer til vaskemaskin direkte fra Electrolux. Når vaskemaskinen skal transporteres, må trommelen sikres. Og huseierne hadde glemt å fjerne transportsikringen bakpå maskinen! Ved å søke kan du finne bruksanvisninger både for nye og eldre modeller av apparatene. Totalvekten till vaskemaskinen og tørketrommelen – med full last – når de er plassert på toppen av hverandre er ca.


Plasser produktet på et solid og flatt . MEKANISK INSTALLASJON TRANSPORTSIKRING Før maskinen tas i bruk skal de. INNHOLD TØRKETROMMEL SIKKERHET Generelt Første bruk. Det må IKKE settes andre maskiner oppå vaskemaskinens arbeidsbenk (f.eks. tørketrommel , varmtvannsbereder osv. ) . Under sentrifugering kan transportsikring som ikke er fjer-.


Fjerning av transportsikringen. Mieles tørketromler og vaskemaskiner kan oppstilles i en vask-. Enten må de kjøres lenger i tørketrommelen , eller henge lenger på tørkestativet. Uansett hvilken maskin du velger, så husk å fjerne transportsikringen når du . Search News - glemte fjerne transportsikring vaskemaskinen kj.


Kjøpte ny kombinert vaskemaskin tørketrommel i. Jeg vasket ett sett med . Som tørketrommel arbeider apparatet etter. Tåler vaskemaskin å bli fraktet liggende i en stasjonsvogn , uten transportsikring ? Transportsikring og emballasje er ikke fjernet. Det anbefales at gemme delene til transportsikring ,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg