fredag 18. mai 2018

Tegne vaskerom

Det store utvalget vi har av skap og fronter egner seg meget godt i et vaskerom. En vaskeromsinnredning fra Epoq gir deg praktiske løsninger tilpasset dine . Nå har vi gjort det enda enklere for deg å komme i gang! Med vårt nye tegneprogram kan du enkelt gjøre den første planleggingen som viser hvordan du har lyst . Tegn badet ditt med vårt tegneprogram.


Med god planlegging får du et kvalitetsbad du vil sette pris på i mange år, les hvordan du tegner drømmebadet ditt her. Smarte løsninger som gjør klesvasken til en lek. I galleriet for tøyvask kan du se kombinasjoner av oppbevaring, hvitevarer, belysning og mye mer.


Takket være våre planleggingsverktøy kan du enkelt møblere ditt hjem, og planlegge dine innkjøp. Prøv deg frem med ulike stiler og kombinasjoner. AUBO oppfylle drømmen om nytt kjøkken, ba vaskerom eller garderobe.


Med fokus på form og funksjon får du hos Kvik et vaskerom med. Her kan du enkelt tegne ditt eget bad. Your browser does not support WebGL. Den raske og enkle måten å planlegge rommet på. Tegn og planlegg ditt drømmeba send et forslag til din nærmeste VVS Ekspert og dere vil sammen finne den optimale løsningen for ditt nye baderom!


Om du nå skal bygge nytt hus, pusse opp vaskerommet eller bare innrede med et par nye løsninger - vi har samlet et knippe ulike drømmer for . Med fornuftig innredning vil et vaskerom gjøre mange ting enklere i familiens hverdag. Man kan få plass til ytterklær og sko i skapene, i tillegg til klær som skal. Du kan tegne selv eller bestille fra vår tegneservice. Med RoomSketcher får du en interaktiv plantegning som du kan redigere online. Visualiser med høykvalitets.


Er det lurest å ha et lang og smalt vaskerom eller kvadratisk? Vaskerom ble nøye planlagt hos oss når vi tegnet huset. Jeg leter etter disse opphøyde skapene til vaskemaskin og tørketrommel. Vet jeg såg dem da jeg tegnet kjøkkenet, men nå finner jeg dem . Jeg har et lite vaskerom som jeg vil ha innredning i. Et vaskerom kan være alt fra en kombinasjonsløsning på bad eller kjøkken til.


Vi hjelper deg gjerne med å tegne forslag til løsning, og med en . Tegneprogrammet fungerer dessverre kun på litt større skjermer. Gå tilbake til nettbutikken . For produktinformasjon eller for å avtale time for tegning av ditt kjøkken, ta kontakt med en av våre . Forslag med vask på . Har du planer om å enten bygge eller pusse opp vaskerom ? En detaljert tegning hjelper deg med å finne gode løsninger, og du ser du fort om ønskene du har . Benkeskap med strykebrett og hylle. For kjøkken eller vaskerom.


Felles inn med enkle håndgrep. Vil du prøve å tegne drøm. Fra Nibu får dere alt av innredninger og tilbehør til vaskerom med rabatt HELT TIL 01. Skal sjekke ut epoq selv for vaskerommet.


Går du med tanker om å pusse opp badet eller vaskerommet ? Mange av planene blir tegnet og plannlagt sammen med deg, eller for deg. Har planer om å utføre et lite påbygg på eksisterende hus for å få større bad. Hos oss designer vi ikke bare kjøkken!


Vi tegner også vaskerom , garderober og andre kreative løsninger som skreddersydde sjenker til stue. Hvert minutt er verdifull tid. Hverdagen tilbyr livets største.


Tegne - og planleggingsprogram for heldekkende benkeplater,. Alle rom, unntatt ba wc, vindfang og evt. Vi tegner i et 3D-program slik at du får se hvordan badet ditt vil se ut, og vi gir.


For de som har små bad eller ikke eget vaskerom kan dette være en utfordring. Du skal rehabilitere vaskerommet. Du ser her to utsnitt fra en plantegning, som viser et vaskerom i hjørnet av en bolig.


Hvilke rom og funksjoner er tegnet inn? Vi vil skape kjøkkenglede for alle, sier Paul Alfsen, kjøkkenleder for Epoq kjøkken i Elkjøp, Steinkjer. Nettoline tilbyr både kjøkken og garderobe.


Tekst: Majken Svorstøl Foto: Epoq.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg