onsdag 6. desember 2017

Hengekøye tur oslo

Her er tips til flotte hengekøyeovernattinger nær Oslo ! Stine og Hege Schultz Heireng, bedre kjent som Tursøstre , gir tips til Oslos kuleste . Sommerens trend er overnatting i hengekøye. Nær innfallsportene på Oslosiden av Østmarka kan det være mye turfolk. Du så det kanskje ikke, men torsdag hang det ei hengekøye høyt over Oslo.


I hengekøya lå to søstre som ville overnatte ute sammen midt i uka.

Utsikt over Oslo fra Glassberget på Årvollåsen - Oslomarka . For en dagstur vil hengekøyen fra hagen være god nok, men for overnatting vil jeg anbefale en tur - hengekøye. Den varianten jeg har, . Moon Strap opphensslynge til hengekøye Trevennlig opphengssystem til Ticket To The Moon hengekøyer. Gjør det mulig å henge hengek.


Les hennes tips til deg som vil sove ute i hengekøye ! Tursenteret til DNT Oslo og omegn, villmarksavdelingen på XXL . Få med deg tilbu nyheter og ting som skjer hos oss.

Ida Kathrine har skrevet den ultimate guiden for bruk av hengekøye året rundt! Har du prøvd å sove i hengekøye på vinterstid? Vi har noen av markedets mest etterspurte merkene på lager, i flere ulike størrelser og fargekombinasjoner. Hengekøyer er populære som aldri før!


Det har blitt trendy å sove i hengekøye , og bilder av vakre omgivelser tatt fra. Vi har rett og slett fått dilla, og har planlagt en ny tur allerede til helgen. Natta over Oslo i hengekøye. Bare rett opp bakken fra der vi bor. I sekken hadde vi hengekøye , liggeunderlag, . Semsvannet utenfor Oslo der vi ofte går tilbake på tur også i dag!


Teltnatt – Telt og hengekøye på Grefsenkollen:. Sverre Mørk jobber som ambulansepersonell i Oslo sentrum, men bor egentlig i. Alle kan henge opp sin der de vil når vi drar på tur. Hos XXL finner du et godt utvalg av hengekøyer , hammocks og tilbehør til hengekøyer.


Se våre bestselgere og bestill på XXL. Snikksnakk, pølsevev, sludder og. Valget av hengekøye tror jeg skal gå greit, både Warbonnet og Hennessy.

Evt kan man kjøpe ekstra tarp og velge etter type tur. Søstrene Hege og Stine Schultz Heireng (til høyre) sverger til hengekøyer når de er på tur. Her har de lagt utflukten til Årvollåsen i Oslo. Fra de helt enkle, til hengekøyer du kan overnatte i. Eagle Products et godt alternativ til 1kr.


Da har du kanskje fått med deg at hengekøyer blir stadig mer populært, og ifølge utsalgsstedene er trenden økende. Vi tror at teltbrukere velger hengekøye innimellom på kortere turer og ved pent vær. Fra Sognsvann til Lille Åklungen, med hjemtur via Ullevålseter til.


Rondandestien strekker seg fra Bjørvika i Oslo til Hjerkinn på Dovre og byr . Når vi er fornøyd med tur lager vi middag og koser oss i leiren rundt bålet. Vi satser på å være i Oslo sentrum rundt klokka 16. DNT kan stille med hengekøyer til alle, eller man kan ha med egen. DD Hammocks Underblanket - Quilt for hengekøye.


Gjennomsnittskarakter: 4. Deres lidenskap for tur og friluftsliv skinner gjennom i produktene deres. Strøken hengekøye med tau og nytt myggnett. Snart er det høstferie og tid for turer i skog og mark, og flere vurderer å . Eller aldri ute en vinternatt? Kanskje har du gjort det mange ganger, men vil treffe nye folk?


NTNU i Trondheim, til millionbusiness i Oslo med hengekøyer. Vi tar dere med i nærheten av. Som alt annet turutstyr er det greit å sjekke over utstyret før du tar det med på tur.


Morgenkaffe og nydelig utsikt over Oslo by. Det var da han kom på ideen om en flat hengekøye ! Norge, men vi ser at det er flere .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg