torsdag 23. mars 2017

Transportskruer vaskemaskin

Spar på transportskruene. Om vaskemaskinen skal flyttes igjen, trenger du disse for å stabilisere trommelen. Ellers blir flyttingen av maskinen litt på lykke og . Visste du at det er spesielt én tabbe nordmenn gjør når de skal i gang med sin nye vaskemaskin ? Slik installerer du ditt nye apparat riktig.


Pakke med transportskruer til vaskemaskin direkte fra Electrolux. Når vaskemaskinen skal transporteres, må trommelen sikres. Vi har ikke transportsikringen til vaskemaskinen lenger.


Flyttet et siemens vaskemaskin for noen år siden. Hadde ikke transportskruene. Det er ikke bare irriterende når vaskemaskinen hopper, rister og beveger seg over gulvet. Får den lov til det for lenge kan den ta skade, og det . Vi har veldig lite ba og vaskemaskinen står liksom inni der der tideligere har vert et.


Transportskruene hvor pleier de og være festet da? Ja, nå er det tid for flytting. De sparte vi på, la de selvfølgelig . Når du får den nye vaskemaskinen din, . Før maskinen tas i bruk, må transportboltene fjernes . Denne vaskemaskinen er kun beregnet på å vaske og sentrifugere maskinvaskbart tøy i vanlige husholdningsmengder. Ta hensyn til anvisningene i denne. Norges raskeste nettbutikk!


Vaskemaskin fra Grundig med kg kapasitet. Tåler vaskemaskin å bli fraktet liggende i en stasjonsvogn , uten transportsikring? Var å kjøpte oss ny vaskemaskin på fredag da den gamle var ødelagt. Gjør følgende før du tar i bruk vaskemaskinen : ! Les de vedlagte instruksjonene nøye før du tar i bruk vaskemaskinen , innbefattet viktig informasjon og råd om . Forbruker, jus og økonomi. Bare husk å skru av transportskruen bakpå dersom den er helt ny (ubrukt).


En venninne glemte det, og vaskemaskinen knuste vasken og . Nå vil Helge Alsos advare DinSides lesere. For snart seks år siden kjøpte Helge Alsos en toppmodell . Viktige instruksjoner for sikkerhet og miljø. Dette avsnittet inneholder sikkerhetsanvisninger som vil hjelpe til å . Uden transportskruerne påmonteret bliver vaskemaskinen langt mere sårbar under transport, forklarer . Det er ikke kun irriterende, når vaskemaskinen hopper, ryster og bevæger sig hen over gulvet.


Din vaskemaskin med tørketrommel. Før du bruker vaskemaskinen må transportskruene fjernes! Takk for at du valgte en LG helautomatisk vaskemaskin. For å beskytte maskinen under transport er den utstyrt med transportskruer.


Døren til vaskemaskinen kan ikke åpnes 22. Få hjelp med ditt LG produkt. Sjekk ut siste informasjon relatert til dette produktet. Min vaskemaskin har stått støtt som en påle i år nå - uten knotter under.


Husk at fjerne transportskruer inden brug! Eneste ting der irriterer mig lidt er at tallene i displayet ikke står helt klart, da ledlyset oplyser mere en der hvor der skal . I påsken i fjor fikk vi endelig installert ny vaskemaskin nede. Det ble først litt styr med transportskruer som jeg ikke hadde fått fjernet, men da disse var fjernet, . Anders Pedersen Maskinfabrik, spesial produserer transportskruer som dekker et bredt.


Er det normalt at vaskemaskinen skal centrifugere så voldsomt at vaskemaskinen nærmest står mit ude på gulvet og hopper og danser ? Kategori: Fødder og kabinetter. Fjernelse af transportskruer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg