mandag 5. september 2016

Sy sittepute til benk

Sy gjerne noen puter i samme slengen. Så har du ryggstø også. Ekstra madrasser er altid greit. De er sydd på mål etter benken din i tekstil etter eget ønske. Har du en benk og mangler pute ?

Da er det bare å sende meg mål og beskrivelse av hva du ønsker, så kan jeg sy og sende. Når overstoffet er festet til sidesoffene, syr du inn kantene og . Start med å skjære til en skum madrass til det du vil ha - stol eller benk ? Tegn en strek med tusj og skjær med brødkniv). Legg inn ønskede mål og velg om du ønsker pute eller kun putetrekk, velg type. Sy dine puter på dine mål!


Uteputer til hjemmesnekrete benker 9. Hvor vanskelig er det å sy trekk til sofaputer.

Gjenta langs den andre enden. Sy sittepute til benk 10. IKEA - HEMMAHOS, Pute til benk , svart, Gjør en benk om til en komfortabel sitteplass og passer perfekt til STUVA benk. Enkelt å ta av trekket for å vaske det,. Min bedre halvdel Rune har bygget denne benken.


Men NÅ skulle jeg virkelig prøve meg på å sy trekk til madrassen og ryggputene. Hvordan lage en sittepute for en benk. Jeg er behjelpelig med. Målebånd tommer tykk skumgummi. Veldig lite tid (kanskje timer) på å bygge selve konstruksjonen, og litt mer tid på å sy trekk til madrassene og putene.


Denne puten er sydd av et grovt stoff, derfor . Er nå ferdig med putene, men sitter fast med trekk. Hvis du sitter på en hard benk for lenge, kan du skade ryggraden og andre . Men du kan gjøre det mer nøye. Og å sy selve puten skulle jo være enkelt.


Fest med knappenåler og sy til en fin fold.

Trinn 4: Klipp til hvis noe er skjevt, og sy rundt kantene med sikksakksøm for at puten ikke skal rakne. LAS VEGAS RYGPUTE HJØRNE, BEIGE. Sitteputer med mønster på bambus benk. Hagepute HVIDE SANDE 3-seters benk. Skal man klippe ut hver enkelt side, og tilslutt sy inn siste kanten for hån.


Madrassmål må være litt større en ferdig pute , for å få spenst i den. Med høyre side vendt og ytre kanter matchende, pin, Baste, og sy kilen å kvele topp og bunn, plassere bak åpningen sentrert over bakkant. Benken er jo laget av skap fra IKEA (se her), men den var litt hard å sitte på og siden benken er meter lang måtte jeg enten spessialbesille en pute hos noen eller være litt.


Når du skal lage sittepute til benken lønner det seg å velge et stoff i en kraftig kvalitet til madrassen. Det er mer stabilt og . Slik lager du din egen sittebenk på kjøkkenet med rikelig av oppbevaring. FAMILIEBENK : Følg oppskriften, og snekre den selv.


Tilpass sitteputen og trekket og sy det sammen med en glidelås- eller borrelåsåpning i bakkant. Til en småbarnsfamilie er det smart med en sittepute med avtagbart . Ingrid – brikke, pute og løper i turkis og grønt. Lang pute til benk Puter til benk Lappeteppe som matcher putene på benken. Pute på sittebenk endelig på plass ! Nå skal jeg sy pute til benken.


Tar nok litt lengre ti men skal bli godt å ha noe litt mykt å sitte på. Håper dere alle får en nydelig dag. Store spesial stempelputer . Anmelde svindel, Sittebenk med oppbevaring, Mat etter trening. TV benk en dobbel seng et skrivebord og et Sminkebord (lette) vaskemaskin tørketrommel. Bare legge to stoff rette mot rette og sy sammen.


De røde linjene indikerer hvordan du skal sy (rette sting). De fleste vindus benker er mer komfortabel toppet med en pute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg