tirsdag 20. september 2016

Strikke babyteppe på rundpinne

Tulla har et rillestrikket teppe som jeg elsker - og siden jeg får mye spørsmål om hvordan det strikkes så har. Nå er det faktisk trivelig å strikke babyteppe. Jeg valgte i merino ull, et babyteppe som strikkes på rundpinne da er det kjapt å strikke.


Hvordan strikke stort firkantet teppe ? Babyteppe innlegg 17.

Flere resultater fra forum. Jeg strikker med 4-pinner ( rundpinne ), men strikker fram og tilbake slik at det blir rillestrikk. Tror svigermor la opp 1masker. Mor Signes babyteppe , trenger litt hjelp ang pinner! Skal begynne å strikke :) 19.


Noen som kan strikke her? Barn i magen › Gravid › 3. KnitPro - Karbonz Rundpinner - Lengde: cm.

Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til . Vil du strikke et teppe ? Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på tepper. Liker du også å hekle og sy? Hekleoppskrifter på tepperTepper. I denne DROPS video viser vi hvordan du strikker et rillestrikket teppe fra hjørne til hjørne. Min favoritt blant strikketepper er de rillestrikkede, hvor man legger opp et ønsket antall masker til enten lengde eller bredde på . Oldemora til ungene her strikket store pledd på rundpinne til alle babyer i slekta.


Ikke babytepper , men store tepper altså? Teppe med mønster, strikket i Tykk Ull. Anbefales å bruke rundpinner pga. Jakke med raglanfelling, strikket i Tykk Ull og Tove. Når du strikker frem og tilbake på rette pinner, kalles det rettstrikk eller rillestrikk.


Teppet strikkes frem og tilbake på rundpinne 5. Legg opp 1(90) masker på pinne 5. En rask og enkel måte å strikke kvadratisk kuvøseteppe på, er å strikke det rundt.

Når teppet blir stort nok strikker du det over på rundpinne , og da er det lurt å sette. Murstein babyteppe i Amandagarnet. Strikk (14) omganger perlestrikk. Les igjennom hele oppskriften før du begynner å strikke. Denne strikkeoppskriften er av typen som ser mer komplisert ut enn den faktisk er.


Her strikker du bare rette masker eller tar masken løs av pinnen. Kor mykje avhenger a størrelsen på teppe. Har noen ei strikkaoppskift på . Hva slags strikkepinner trenger jeg når jeg vil strikke et teppe i ca 150x100. Du kan strikke hele teppet fram og tilbake på en rundpinne.


Antallet av nøster for et teppe varierer med størrelsen du ønsker å strikke og ullet. Hvis du ønsker å strikke noe med chunky Preuviansk. Rett- eller rundpinne : Hvilke skal du velge? Jeg kan strikke enkle prosjekter, lett nivå. Garn:New Zealand lammeull.


Pinner: Rundpinne nr 2. Et fint og luftig babyteppe som er superlett å strikke ! Lille lykke teppe er en nydelig gave å gi for å ønske et nytt lite menneske. Med en delikat hullstruktur i den fineste merinoblanding er dette et perfekt teppe som varmer uten å føles. Vi har brukt rundpinne str. Videre strikkes det rettstrikk samtidig som det økes 1 . Det har også blitt veldig vanlig å bruke rundpinnen til å strikke frem og tilbake me f. Husk at pinnestørrelse kun er veiledende. Det anbefales å strikke en prøvelapp for å kontrollere at strikkefastheten stemmer.


Har du strikket en hel kuvøse bestående av et par sokker, en lue, en genser og et teppe så fest alle delene slik at de ikke kommer bort fra hverandre. Enkelt rillestrikka teppe som strikkes fram og tilbake i tykt garn på tykke pinner . Her får du oppskrift og garn til å strikke ditt eget babyteppe. DIY: STRIKKE INTERIØRTEPPE. Jeg synes det ble veldig fint og for meg er det kjekt med et teppe som ikke er så .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg