tirsdag 31. mai 2016

Hengekøye ute

Kjøp hengekøye hos Fjellsport. Her er tips til overnatting utendørs i hengekøye ! Nå nærmer sommeren seg med stormskritt, og det begynner å bli både varmere, enklere og . TV hjelper deg har testet fire hengekøyer med ekstrautstyr til turbruk. En hengekøye gir en helt ny opplevelse når man overnatter ute i . Drømmer du om å overnatte i en hengekøye ute i naturen? Hos XXL har vi et godt utvalg av solide og kvalitetsrike hengekøyer som passer perfekt til turen din,.


Friluftsentusiast Bodil Gilje deler sine tips og råd til hvordan man kan sove ute om vinteren – i både telt og hengekøye. To jenter i hengekøya , de jobber med en eksamensoppgave. Da har vi prøvd oss på en hengekøye -overnatting sammen, for første gang.


Minus grader er ingen hindring. Les hennes tips til deg som vil sove ute i hengekøye ! Det har blitt trendy å sove i hengekøye , og bilder av vakre. Dette blir vår første natt ute med hengekøye , og vi skjønner at vi kanskje burde . Først og fremst er det er mye kaldere å sove i hengekøye enn i telt.


Kjedelig om ute opplevelsen skal bli ødelagt av. Sommeren er her og det er varmere, enklere og mer behagelig sove ute. Vandreskoen tok en prat med Peter Obel som er en erfaren bruker av hengekøye. Hengekøye er en kjempe fin måte sove ute på.


Han sover ute rett som det er uavhengig av årsti . Moa Larsdatter Jaavall ligger i en hengekøye med utsikt over sjøen. FLYTTET UT: 13-år gamle Moa har sovet ute i hengekøye i over et år, . Hva er vel bedre enn å ligge ute i en hengekøye og sovne til fuglesang? Da jeg og min veninne skal overnatte for første gang ute. Det er deilig å være liten i. Nå ser jeg at det aldri blir skrevet om hengekøye på tur. Det har rett og slett blitt min soleklare go-to for overnatting ute.


Kort oppsummert er hengekøyer den ultimate måten å sove ute på, derfor vil . Jeg var ute på overnattingstur med hengekøye senest i helgen, . Denne isolasjonen utvider bruksmulighetene for hengekøye til flere årstider. Husk å se Elise Theoline Tungehaug bo ute i vår hengekøye (feltreir) på NRK1 . Vi er sikre på at du vil like campinghengekøyene våre, og lar deg teste ute i . Det pulverlakkerte sorte stativet kombinert med hengekøye i den populære fargen. Dovrefjell Sweet Dreams myggnett til hengekøye. Designet for å dekke hele hengekøyen og for å holde knott og mygg ute. Vi elsker å sove ute gjennom hele året.


Prisen inkluderer: telt, hengekøye , sovepose, liggeunderlag, sitteunderlag, all mat og drikke, kokeutstyr, truger, . I sekken hadde vi hengekøye , liggeunderlag, sovepose og mat. Vi har enkle og doble hengekøyer , tau til opphenging, hengekøyestativ og hva mer du måtte trenge for. Vi har sovet under åpen himmel, i hengekøye og i telt for å variere litt . Haug og Witsø karakteriserer seg selv som habile “villmarksmenn”, og vil aller helst tilbringe all sin tid ute. Stoffets spesielle egenskaper gjør at det kan henge ute hele sommeren.


Regn vil ikke trekke inn i . Fra de helt enkle, til hengekøyer du kan overnatte i. Jeg sover mye bedre ute i hengekøya , sier hun. Jeg har fått et helt annet forhold til trær etter at jeg begynte å sove i hengekøye , man blir jo . Når nettene blir kalde kan det bli kjølig på rumpa når du sover ute i hengekøya. Du kan selvfølgelig bruke oppblåsbare underlag, pledd og til og . Etter en liten stund med telting og kano kom jeg over hengekøye for skogturer på. Jeg lærte fort at det var mange forskjellige typer hengekøyer der ute , . Vi har også tilgjengelig en utendørs sovepakke for hengekøyene , med . Ticket To The Moon Moon Strap opphensslynge til hengekøye. Silk traveller Ute etter en lett og silkemyk hengekøye ? Henges enkelt opp rundt hengekøyen med medfølgende tau.


Hvis du liker å være ute og se på naturens beste sider, gir en hengekøye deg den friheten. Camping i telt betyr å gå innendørs for å sove og . Johanne Grue Reiten fra DNT ung gir deg tipsene til. Kanskje vil du at hengekøya skal tåle å være ute hele sommeren? Det krever sitt av tekstilene. Jonsson forteller at de merker større etterspørsel . Har du en drøm om å sove ute - i telt, lavvo, hengekøye eller med bare himmelen over deg?


Lørdag til søndag kan du gjøre det sammen med . Teltduk til hengekøyer ! Vanntett regnbeskyttelse som passer til alle våre hengekøyer. Nå kan du nyte natten ute , uten å bekymre deg for regn (eller snø).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg