fredag 20. mai 2016

Amok draumr 3 0 komplett hengekøye

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Har du noen gang sovet under nordlyset eller våknet opp til soloppgangen? Dette er øyeblikk du ikke glemmer og som man setter stor pris . En banebrytende hengekøye for høye mennesker. Hengekøyen som gjør at du kan sove helt flatt.


Med opphengssystem, myggnetting, tarp og liggeunderlag med isolasjon etter ditt behov. Gratis frakt og hurtig . Jeg er en stor fan av hengekøyer og jeg har lenge hatt en plan om å bruke dette som en del av mitt overnattings- . Hammock (inkl. tilt) Hammock og hengestoler. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Revirs utskremte medarbeidere har testet Draumr 3. Nå er det hengekøyedager på Fjellsport. Leveres komplett med oppheng til hengekøye. Bufret Lignende Oversett denne siden DRAUMR. Truly flat camping hammock. Classic ultralight hammock.


Insektsnett inkludert, Regnbeskyttelse inkludert, Ripstop nylon, Grønn, . Denne hengekøyen leveres med tak, myggnett og oppheng. Segel modellen er en lett. Amok Equipment - Draumr 3. Jeg hadde med hengekøyen Draumr 3. Digg å ligge i solsteiken i en hengekøye over bakken! Laget i slitesterkt 40D Nylon materiale med teipede sømmer . LEATHERMAN MUT EOD - Multiverktøy hopp i . Spesifikasjoner draumr 3. Grisetøff villmarkshengekøye!


Allsidig hengekøye som i mange tilfeller vil være et alternativ til telt. Superweekend hos Komplett !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg