onsdag 22. april 2015

Sminkespeil 10x

KICKS har alle typer speil for å legge makeup. Speil med lys og 10x forstørrende effekt. Det perfekte speil for napping av bryn, påføring av make-up eller kontaktlinser, og til fjerning av hudormer.


Et godt sminkespeil gjør jobben enklere. Praktisk mini-makeup speil med 10X forstørrelse Dette flotte lille mini-speilet har e. Kanskje et berøringsfritt sminkespeil med LED-lys som slås på automatisk ved hjelp av en sensor og som i tillegg har 10x forstørrelse er noe for deg? TilbudNOK9Førpris:NOK19Rabatt - inkl. Sminkespeil med sugekopper og 5x forstørrelse. Lite, praktisk speil med 10x zoom og.


Sjekk priser på best i test sminkespeil. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! LOMMESPEIL Lite lommespeil med en forstørring på hele 10x. SMINKESPEIL UTEN LYS Enkelt sminkespeil med 5x på den ene siden og vanlig speil på den . Vårt firma er en vellykket produsent og leverandør. Vi har viet oss å vare . Kjempepraktisk speil fra Gillian Jones med hele x forstørrelse.


Med dette speilet kan du se al. Outline sminkespeil med LED lys på fot. Avtagbart 10x forstørrelsesspeil 1grader rotasjon, 1grader svingbar Str.


Med et vanlig speil på den ene siden og 10x forstørrelse, får du optimale forutsetninger for sminking. X LED sminke speil , helse skjønnhet justerbar . Kjøp mote speilene på nett. Virkelig praktisk speil med x forstørrelse. Vadeco Magnification Mirror er et speil med sugekopper som du kan henge hvor du vil på badet! Tweezerman 10X Lighted Mirror . Produktbeskrivelse Nedenfor finner du detaljert informasjon om hollywood- speil , tilpasset opplyst Led Makeup Vanity Hollywood- speil med lys med 10x brikker . Viser 1-av produkter i denne underkategorien.


Dette er et praktisk og lekkert sminkespeil med LED lys. Og i motsetning til tradisjonelle sminkespeil med vanlige pærer,. Sensorspeilet har visningsområde med 10x forstørrelse – ideelt for å gi . Sugekopper så du enkelt kan feste det på ditt vanlige speil på badet.


Gjør sminke til en drøm. Velg mellom fem ulike presisjonsluper. Delikat sminkespeil til baderommet i polert krom med sandblåste detaljer fra Astro Lighting. Speilet forstørrer xog den har bevegelig hode og fullt justerbar arm. Beskrivelse: JAZ sminkespeil med dimmbare LED-lys i kantene som gir perfekt sminke lys!


Stort og klart forstørrelsesglass med innebygd LED-belysning. Gir godt arbeidslys til vanskelige arbeidsoppgaver. Monteres lett opp der du ønsker å plassere det . Bad - Speil - Dusj - Rekkverk - Tak - Interiør - Møbler. Komplett og enkelt magnet-sett for 6mm speil. Søkeresultat i produkter for resultatet i kategorien Speil og lys.


Kelkoo hjelper deg å finne rett pris på Rød Forstørrelsesspeil Speil. Speil 10X - Rød teppe 80x3Orientalsk, Løpere Teppe. Finn beste priser på Speil. Perfekt materiale for . Den ene siden er normal (1x), mens den andre siden har forstørrelse ( 10x ).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg