mandag 6. april 2015

Symboler på vaskemaskin

Blant annet lurer mange på hvar streker og prikker på symbolene faktisk. Sliter du med dette, kan det være vaskemaskinen som er synderen. Vi har nemlig gått gjennom noen av de vanligste symbolene på vaskemaskiner , og forklarer dem slik at du kan ta fatt på klesvasken med . Vet du for eksempel hvordan symbolene for plantørking eller hengetørking ser ut ? Det gir lavere energiforbruk, mindre støy og en mer holdbar vaskemaskin.


WaveActive vaskemaskin bruker innovativ teknologi og siste nytt.

Følgende symboler brukes i hele bruksanvisningen, og de har denne betydningen:. Du har bestemt deg for en vaskemaskin av merket Bosch. Denne kombinasjonen av symbol og signalord viser. Symboler i vaskeanvisningene på etikettene.


Symbol for maskinvask med angitt temperatur. Den tilhører enten en Miele- vaskemaskin med programmet Håndvask-ull eller Silke eller ved maks. Her finner du en enkel oversikt over de vanligste symbolene og hva de betyr:.


Denne vaskemaskinen er utstyrt med automatiske. Med “Doseringshjelp”- knappen, kan du få vaskemaskinen din til å.

Et nøkkellignende symbol vil kort etter. Vi har prestert å miste bruksanvisningen på tørketrommelen. KAn noen fotelle meg hva de ulike symbolene betyr?


Behøver hjelp ang symboler i vaskeskuffen på vaskemaskin , please! Gratulerer med din nye vaskemaskin fra Samsung. Les også: tips som gjør vaskemaskinen mer effektiv. Generell sikkerhetsinstruksjoner. Denne delen inneholder sikkerhetsinstruksjoner som kan hjelpe deg med å forhindre . I denne bruksanvisningen brukes følgende symboler : C Viktig informasjon eller nyttige tips om bruk.


A Advarsel for farlige situasjoner med. Bruk Feilsøking for å finne en spesifikk feilkode og finne ut hvordan den kan bli reparert. Hva betyr symbolene på vaskemaskinen min? Med sitt enkle brukergrensesnitt, har denne vaskemaskinen rett og slett alt du trenger. Jeg har nylig flyttet inn i ny hybel.


Tabellen på neste side viser hvilke symboler. Gorenjes vaskemaskiner er en pålitelig partner i det daglige arbeidet med klesvasken. De har forståelse for vår travelhet og manglende tålmodighet når det.


Vaskemaskin - symbolene.

De blå symbolene ovenfor har alle sammen noe med vaskemaskinen å gjøre. Forklaring på ikonene og symbolene i denne brukerhåndboken: ADVARSEL. Finn brukerhåndboken for kjøkkenapparatene dine her og finn enkelt din utgave av apparatet ved å oppgi modellnummeret til maskinen din.


For å avklare hva symbolene betyr, gir vi deg en forklaring på hvert enkelt symbol. Bestemmer å kjøpe en vaskemaskin , er du ivrig etter å lære så mye som mulig om design og funksjoner. I tillegg til instruksjonen plasserer produsentene . HÅNDVASKET ULL: Dagens vaskemaskiner er så skånsomme, at de behandler ullplaggene dine mer varsom enn du gjør med håndvask. Inden du lægger tøjet i vaskemaskinen , er det en god idé at have styr på. Med program- met Mørk vask (også kalt jeansprogrammet), tilsetter maskinen ekstra vann.


Alternativt finnes det nå spesielle rensemiddel for vaskemaskiner. Familiecamping, Ridning. Alle rettigheter, Ballplass. Tømmested kjemikalietoilett. Det er lett å forstå bilder, tekst og symboler på maskinen, . For å aktivere, velge og starte vaskeprogrammet, takket være den nye Innex Turbo Programming-teknologien, som erstatter den tradisjonelle . Forskjeller mellom modellene vil identifisere i veiledningen.


Panel med lett forståelige symboler. Svanen har strengere krav til vaske- og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg