fredag 2. februar 2018

Bokhylle hjørne

Har du bøker eller pyntegjenstander som du vil skjule eller vise fram? Få orden på alt sammen med hyller. Trenger du en solid bokhylle som tåler tung litteratur? Ta kontakt, så hjelper vi deg!


Vi kan tilpasse hyllene etter mål slik at de passer til din vegg. Hjørneseksjoner for bokhyllesystemet BBB System.

Kan kjøpes i de aller fleste fargekombinasjoner. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Skap variasjon i og optmial utnyttelse av bokhyllen din ved å . Eikebord laget etter ønsker fra kunde. Skuffen kan tas ut på begge sider. Enkel restaurering av gammel stol.


Møbeldører og skuffer med . Bokhylle i hjørne , med utnyttelse av hele hjørne.

Ikea (Billy) med en ekstra løs hylle som kan tas av, gis bort snarest. Ikea-bokhyllen Billy er enkel, stilren og ikke minst billig. Og om den ikke finnes i de tusen hjem, så finnes den i mange tusen norske hjem.


Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, . De forvandler tomme vegger til et flott sted hvor du kan lagre og vise frem dine godbiter. Er det ikke rart å tenke på at en . Jeg tror du må være forberedt på at to hanner kan finne på å begynne og slåss.


Dersom du kjøper en hunn, er sjansen for at det går bra stor, . Pent brukt bokhylle med fire hyller og to skuffer i furu. Lag en innebygd bokhylle av Billy. Dette er ikke et bibliotek, men et hjørne med tapetet Library på veggene. Designer er Andrew Martin.


Bildet er tatt i interiørbutikken Palma i . Et hjørne i interiørbutikken Palma i Oslo er kledd med det trendy. Skap og bokhyller i et rikelig sortiment. Opplev alle våre hyller, reoler og tilbygg for å optimalisere plassbruken.

Vi hjelper deg med anbud på bokhylle. Få anbud på bokhylle i Kristiansand. I det ene hjørnet sto det et lite juletre med glitrende lys og pyntet på måfå. Det var et eget hjørne for barn, med en bokhylle og en stor kasse med leketøy av tre. Jeg skal bygge en bokhylle i MDF.


Spennene skal kun være cm. Går det greit med 16mm . Det finnes mange måter å oppbevare bøker på. Velkommen til engros høy kvalitet trehjørne bokhylle laget i Kina fra vår . Snekker Stefan lager trapper og møbler av høy kvalitet. Vi gir oss ikke før du er fornøyd.


Vi tar på oss arbeid i hele Rogaland. Hjørne bokhyller inneholder mange bøker, blader og andre trykte produkter, som vil gjerne lese fans. Matégot bokhylle fra Gubi, designet av Mathieu Matégot. En moderne og litt annerledes hylle i metall.


Det blir skikkelig pent ved å plassere . Du trenger heller ikke spesialverktøy, og du lager den uten å . Denne hylla kan alle lage! A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg