mandag 25. september 2017

Norsk design ull

WoolLand ull tilbehør i norsk design laget av den fineste Merinoull og Kashmir. Dagens designere fokuserer på norsk ull , lokal produksjon og samarbeid. På Krivi er vi fleksible og ønsker å tilrettelegge både for nyetablerte . Norske designkjoler du finner på salg. Kjole fra Moods of Norway. Ukas Tips: (Norsk) ULL er GULL.


Jeg kler meg etter været. Våre ullgensere og ulljakker blander autentisk norsk design med en moderne stil. Resultatet er en kolleksjon varme, komfortable og tidløse ullplagg med tydelig . Butikken som rendyrker norsk design. Abel system - Kombinasjon 01.


Tynne, myke og lette ullskjerf i Marius-mønster. Inspirerende norske strikkemønstre. Selger denne fine ullvesten med lammeull-detaljer fra Morami ( norsk design ). Hvordan kan ull fra nordiske saueraser benyttes i arbeid med utvikling av design ? Det skal forskningsprosjektet Connecting Wool avdekke. Lillelam er en norsk merkevare med barneklær i ull fra prematur til år.


Alle våre produkter er laget i. Med utgangspunkt i norske strikke- og mønstertradisjoner, leverer We. Ideen bak We Norwegians design , er at klærne skal være tidløse og klassiske. Ull er et fantastisk materiale, det kommer stadig nye måter å spinne ulla . NY ULL -KOLLEKSJON MED SPENNENDE NORSK DESIGN. Jopo lanserer ny og spennende ull -kolleksjon.


Sammen med designer Kristina D. Touched by hand i alle ledd. Klærne er ment å gi deg GLADE dager og OPPTURER i massevis! Håndlagde kjoler, skjørt og topper. Lanullva er en norsk merkevareleverandør som produserer og leverer myke og varme ullplagg av høy kvalitet i ren merinoull.


Hver dag strikker vi produkter med. Se årstidens nyheter i vår nettbutikk. For tredje gang vises en svensk tronarving frem i norsk design. Så da tenkte jeg å lage et hefte med bare norsk ull da - og klør du ved tanken så vit at det er både norsk alpakka, merino og mohair som kan . Høsten er her for fullt og tid for ullklær ! Som designer er jeg veldig opptatt av god kvalitet i stoffer og en fin passform. Norge har lange tradisjoner for varme og gode klær i ull , og mange mønstre er blitt selve symbolet for norsk design.


Nordlys of Norway tilbyr . Barneskjerf i kashmirull. Våre skjerf er laget i 1 ren kashmirull. Kashmirskjerfene er fantastisk myke, varme og fullstendig kløfrie.


Møbelstoffene Sirdal, Setesdal og Suldal i Norsk Ull. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre . Jewellerybox, laget av ull fra Gudbrandsdalens Uldvarefabrik og corian fra Corinor. Norway er et unikt springbrett for å introdusere norsk design. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


Norsk smykkedesign vises på Oslo Treasure. Vi jobber også mye med ull - og norske råvarer som sådan. Elisabeth Stray Pedersen: Norsk designer med fokus på bærekraftighet. Fokuset er rettet mot innovasjon og verdiskapning i norsk ullproduksjon , og skal samtidig belyse vår rike designtradisjon. Det Kvite Gullet tar for seg hele . Ulltekstiler fra grå trøndersau vil bli vist frem under London Design Festival i september i år.


Spesielt utvalgt ull av høy kvalitet fra den . Tara-Modell Elin viser deg det beste av norsk design akkurat nå. Lekvollhagan Gård i Stange Kommune, Hedmark. Her finner du fine håndlagde produkter i norsk tradisjon og design.


Dametrøye i en eksklusiv blanding av ull og natursilke. For eksempel viste Tale Susanne Helle kjoler hvor hun hadde lagt viselin utenpå ull , Solvår Wiig kompakt tovede jakker med store pelskrager, Me Design har . Kjøp varme ullponchoer, kåpe og elegante norsk sjal til dame på nett fra Dale of Norway, Vrikke, Vingtor og andre merker. Hurtig levering til hele verden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg