torsdag 21. september 2017

Hengekøye friluftsliv

Her er tips til overnatting utendørs i hengekøye ! Nå nærmer sommeren seg med stormskritt, og det begynner å bli både varmere, enklere og . Friluftsliv - Sport, Helse og. Da har du kanskje fått med deg at hengekøyer blir stadig mer populært, og ifølge utsalgsstedene er trenden økende. TV hjelper deg har testet fire hengekøyer med ekstrautstyr til turbruk. Hos XXL finner du et godt utvalg av hengekøyer , hammocks og tilbehør til hengekøyer. Se våre bestselgere og bestill på XXL.


Ida Kathrine har skrevet den ultimate guiden for bruk av hengekøye året rundt! Har du prøvd å sove i hengekøye på vinterstid? Dropp teltet og pakk med deg en liten og lett hengekøye , og kanskje en tarp?


Skal du overnatte alene i skogsområder om sommeren, er hengekøye et supert alternativ. KRONIKK: Faren for at nettopp ditt favorittområde for friluftsliv blir . Han synes det ble trangt i kabinen, og ville sove i en hengekøye på dekk. Dovrefjell Sweet Dreams myggnett til hengekøye.


Designet for å dekke hele hengekøyen og for å holde knott og mygg ute. Mathilde Wærstad og Ragnhild Valstad synest livet i hengekøye er topp. Nedre Blanksjø i Nordmarka. Finn beste pris på Rubrikk.


Men du kan gjerne overnatte i hengekøye om høsten og . Hengekøye er en kjempe fin måte sove ute på. De to siste årene har nemlig både telt hengekøyer blitt et stadig mer. I sommer ser det ut til at flere enn vanlig velger kortreist friluftsliv som . Neste relaterte hashtags på Instagram brukt med ord hengekøye er nature friluftsliv mittnorge dnt nattinaturen soveute mittlekeland view norge visitnorway . A hammock camping podcast: Not just for tree- dwellers anymore Språk: Engelsk Dette er en grei podcast med . For én hengekøye (medfølger ikke). Maks belastning: 1kg.


Bruksanvisninger og dokumenter. Men nå er det hengekøyer overalt. Se bilde for flere detaljer. Kan sendes mot tillegg kr . Har lest en god del om fordeler ved å benytte hengekøye når man camper.


En Frontline hammock, ble kjøpt inn fra DD Hammocks i Skottlan . Det eneste som skulle til var to vennlige trær og en hengekøye. Min første natt alene i skogenUnder friluftsliv. Det kan bli kaldt å ligge i hengekøye og det hender at jeg fryser . Amazonas Traveller Tarp - hengekøye tak. Tak til hengekøye og annet friluftsliv.


Fra de helt enkle, til hengekøyer du kan overnatte i. Vi ser på DD Scout Hammock og DD Travel Hammock. Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikk - se . Det var ikke mer enn én natt i hengekøye som skulle til før også vi ble hekta. Det har blitt trendy å sove i hengekøye , og bilder av vakre . Gjettum-gründer (25) tar nye hopp med sin hengekøye. Sted: Utenfor Cafeklubben. Trenger du et pust i bakken i en hektisk UKEhverdag eller . Bedre naturopplevelse enn å sove ute i hengekøye skal man lete lenge.


Når det kommer til egne erfaringer med friluftsliv og overnatting ute, . Denne isolasjonen utvider bruksmulighetene for hengekøye til flere årstider. Hennes blog om friluftsliv har blitt lagt merke til, og nå har også NRK meldt sin . Vi har tilbud på Liggeunderlag, Turutstyr fra Expe Eno, Therm-A-Rest fra Addnature. Opptil rabatt på alt du trenger.


Her kan du lære hvordan du lager en helt selv. Den første hengekøyen i sitt slag. En av verdens letteste hengekøyer (kun ca 1gram)! Liten pakningsstørrelse.


Våre utvalgte vinter produkter – hengekøye. Hvis du tenker å prøve hengekøye for første gang, anbefaler vi deg å sitte litt, dingle og huske litt i køya først så du blir komfortabel med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg