mandag 19. juni 2017

Smedbo speil

Med dette baderomstilbehøret kommer du helt innpå huden. Forstørrelsesspeilet er en praktisk venn som hjelper deg å se godt ut, enten det gjelder tidsriktig . To speilsider – normal og ganger forstørrelse. Dette er for de som ønsker en tettere og nøyere barbering, eller et bedre resulatet på sminken. Batteridrevet med stk V AA-batterier (ikke inkludert). Speilet har ganger forstørrelse og LED belysning, IP 21.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele . Frittstående, med touch kontroll. ART sminkespeil i polert krom. Normal og ganger forstørrelse.


Sminkespeil med krok i polert krom. Speil med normal og 7x forstørrelse. Outline speil med krok. Send oss en forespørsel. Smedbo – år på toppen!


Suksessen er basert på et langt og . Veggmontert speil i polert krom med LED-lys og svingbar arm. Til inspirasjonssidene. OUTLINE LITE sminkespeil med selvklebende krok. VB er rørleggerkjeden for både . Praktisk speil med selvklebende krok. Hos ha det på badet har vi et stort utvalg av speil fra mange ulike leverandører.


SMEDBO OUTLINE, SMINKESPEIL MED LYS. Instagra“Farsdag nærmer seg med stormskritt! Hva men praktisk gave han faktisk får bruk for? Filtrer etter kategori, merker og pris og finn det speilet som dekker dine behov og ønsker. Tekniske spesifikasjoner.


Et lett og enkelt speil med selvklebende feste og holder til barberhøvel, ypperlig til å ha i dusjen! Alt fra et smart system for skuffeinndeling til stilfull såpedispenser og speil er viktig. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Nimi rundt speil med lys. Løsningen med fritthengende speil og lys er spesiallaget til serien.


Funksjonen dual light gir et sterkt og godt lys. Den første du ser om morgenen? Nordic Bathroom vet hvor viktig belysning i speilet eller på speilet er. Om du vil ha speilskap, speil med lys eller et speil har vi . Se alle treff i produkter.


Rett modell i polert krom. Kr 2- Kr 65- Varenr. En normal side og en side med ganger forstørrelse. Diameter speil Ø 2mm.


Den batteridrevne LED belysningen gjør at du lett tar med deg speilet ut av badet når mann, barn . I vår nettbutikk finner du alt du trenger til ditt baderom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg