torsdag 22. juni 2017

Porsgrund glow

Porsgrund Glow er vår nyeste serie med baderomsprodukter, og serien utvides stadig. GLOW_560x560_RIMFREE_FLOOR. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Fra de små møbelpakkene (4– 6mm bredde) og til de store baderomsmøblene . Dette og den smussavvisende . Design veggskål med rene linjer.


Toalettet er helt uten spylekant, noe som gir svært enkel rengjøring. Anbefalt sittehøyde er cm. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Bakterier og smuss har ingen steder å gjemme seg.


PORSGRUND GLOW 6 SKJULT S-LÅS, MED SKRUEHULL. Integrert Fresh WC duftfrisker. Servant i myke runde former, godt med avstillingsplass på servanten. Den nye Glow -serien er en etterlengtet nykommer fra Porsgrund. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele . Skapet har myktstengende dør, en hylle og . Postnummer: Vi monterer i ditt område.


Antatt levering: 5-virkedager. For bolt- eller bærejernmontering. Veggskålen produseres i hvitt (-01). Setet har Soft Close hengsler i kombinasjon med Quick Release,. Liten porselensservant.


Hull for servantbatteri på høyre side. Du kan velge mellom Quick Release (hurtigkobling) eller faste hengsler. Hurtigkobling gjør at setet er lett . Klosett med Rimfree-skål, helt uten spylekant.


Soft Close (myktstengende) i kombinasjon med Quick Release (hurtigkobling). Passer alle toaletter og veggskål i . Smart-glasur for enkel rengjøring. I denne serien finner du toaletter, servanter og baderomsmøbler.


Det gjør at bakterier og smuss ikke har noen steder å gjemme seg, og klosettet . Rask og enkel montering, smarte løsninger og stilfullt design. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Dypt basseng og god avsettingsplass i bakkant.


PB GLOW SOFT CLOSE SETE. Mer info om produktet . Ny og moderne Rimfree veggskål. Alle møblene i serien har en dekorlist i børstet alumini-.


Produkter: Porsgrund Showerama dusjkabinett, Grundfos avløpspumpe, Porsgrund glow servant og Hansgrohe servantkran.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg