torsdag 25. mai 2017

Baderomskrakk barn

Om du er ute etter en krakk eller to til barna dine har du virkelig kommet til rett sted. Velg mellom krakk i tre og krakk i plast. Vår baderomskrakk for barn har smart antiskli-beskyttelse på toppen og under krakken, slik at man unngår uhell på badet . Hjelper de små med å nå. Passer på badet, barnerommet, kjøkkenet etc.


Disney Sofia the first Sofia the First, Baderomskrakk. Med et stort sortiment av krakker, potter og toalettseter har vi alt det ditt barn trenger. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen.


Barnas Hus vil skape en bedre hverdag for de små – og for alle som elsker barn. Duxa Laguna barnekrakk er en stødig og solid krakk barnet kan stå på for å nå opp til for eksempel toalettet, vasken eller kjøkkenbenken. Krakken har antiskli på.


Enkel tømming og rengjøring. Beregnet for barn fra ca år. Barnekrakken fra Babybjørn har en sklisikker gummimatte på oversiden der barnet står trygt selv med våte føtter.


Selges i assorterte farger. Vi tilbyr det aller meste av nyttig baderomsartikler som skittentøyskurv og tørkestativ, men også kurver og håndklær som setter prikken over i-en på ditt bad. Min 2-åring som ikke er så høy rekker ikke bort til vannstrålen når hun skal vaske hendene (vi har en sånn vanlig plastkrakk). Jeg har kjøpt en hvit plastik krakk med to trinn på Jysk. Er en fin krakk på skeidar til 2som egner seg til barn (masse fine farger) men den . Denne flotte og solide Ole brumm krakken er fin og ha for de små når de trenger å rekke høyere opp.


Disney Frost krakken er spesielt designet for sikkerhet og komfort for barna dine. Den store overflaten og antiskli gjør denne krakken ideell for små. Baderomskrakk ( barn ) fra FINN.


Vi har et stort utvalg tepper barnemotiv og kosedyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg