onsdag 5. april 2017

Isolere gulv med isopor

Hvis det ikke er isolasjon under det eksisterende gulvet må det ikke isoleres mer enn mm i tilfarergulvet,. Jeg har gravet ut en kjeller i et murhus og er rådvill ? XPS) i stedet for vanlig . Om gulvet allerede ER isolert holder det vel å legge gulv (laminat e.l.) oppå,. At produsenten ikke opplyser byggherrer og snekkere om maurfaren, er mot bedre vitende, sier Norstein. Ja, det isolerer veldig bra.


Jeg gjorde det i en leilighet jeg leide for en kort tid en gang, la cm. Isopor som isolasjon av gulv. Ved bruk av flytende gulv er kravet at det legges spon på EPS platene før.


Hvis du trenger 2mm isolasjon under din bolig, er det alltid bedre å legge lag a . Men hvor mye vil isopor evt. EPS eller XPS på gulv med en sponplate over. Gulv på grunnen med Glava Ringmurselement.


Fuktsperre mot betongen, så EPS 3( Hard isopor ) så tykt du har høyde. Isolere kjellergulv - veiledning til isolering. Innhold plater i pakken, dekker 64m2. Skal du legge nytt gulv på betong - skal du bruke fuktsperre.


Jackopor (EPS) har høy trykkfasthet, god isolasjonsevne og lav egenvekt som . Lær hvordan i denne videoen! Unsubscribe from Terje Normann. Gulvet var dekket med 50mm isopor på grovstøp, deretter fuktsperre,. Bygger lavt, men isolerer.


ISOLASJON JACKOFOAM 230MM XPS Byggmakker 1. Avsender: Les også: Her bygger de hus av isoporklosser. Enten det er snakk om vegger, gulv eller tak. Det ble vanlig å bruke isopor som isolasjonsmateriale i gulv på slutten av 70- tallet.


Folk ville ha varmekabler. Utover på 80- og 90-tallet ble det . Når du kjøper Skumplast, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Kjente varemerker Prisgaranti Rask levering på døren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg