mandag 3. april 2017

Amok draumr liggeunderlag

Rask levering 1-dager. Med riktig liggeunderlag som passet hengekøya var det mer en god nok plass . Tips til valg av liggeunderlag og hengekøye innlegg 18. Exped ergo hammock - lang person. Liggeunderlag følger ikke med.


Amok hengekøyer har plass til liggeunderlag og kan leveres med tilpasset tak i form av en tarp og fotpose for ekstra. Det at det kreves bruk av denne typen liggeunderlag betyr også at man unngår . SLAPPER AV: Steinar Bukve Witsø, daglig leder og salgssjef i Amok , har selvsagt suksess-hengekøyen Draumr montert på kontoret på Bryn i Oslo. En overnattingshengekøye med myggnett, opphengssystem og tarp.


Køya har bare vært med på tre turer og fremstår som ny. En rekke gjennomtenkte og . I bunden af køjen er der lavet en lomme til liggeunderlag , så man kan isolere bunden af hængekøjen. Det anbefales at man bruker et oppblåsbart liggeunderlag i hengekøyen). Amok anbefaler et oppblåstbart liggeunderlag i hengekøyen. Amok draumr fungerer ikke uten samtidig bruk av et liggeunderlag fortrinnsvis med langsgående kanaler.


Kritikerne er over seg av begeistring, og det er ikke uten grunn. Oppblåsbart liggeunderlag til å ha i. Tror det er en fordel å ha liggeunderlaget så hardt som mulig for å sperre ut . TTM og må sove diagonalt for å sove godt, men sliter med at vanlige liggeunderlag sklir unna. OPPUSTELIG LIGGEUNDERLAG.


Amok have made some impressive upgrades to their hammock, the Draumr, and. Truly flat camping hammock. Classic ultralight hammock.


Her ligger du vannrett og et oppblåsbart liggeunderlag sørger for at du ligger komfortabelt. Vi har tilpasset et liggeunderlag , slik at hengekøyen kan brukes på vinteren også, . Amok Equipment - Draumr prototype - bug netting 4. Sitte- og liggeunderlag. Må hentes og leveres i Oslo.


Sammenlign Hammocks og hengestoler side ved side. Hammock Hammock og hengestoler - Viser prisutvikling. Det finnes nå et liggeunderlag fra Klymit, som er laget for hengekøyebruk. Egen inndeling av lommen til kortere liggeunderlag.


Utleie av Amok hengekøyer. Friluftshuset har hengekøyer til utleie fra Amok. Den er ekstra bred og ekstra lang noe som gjør den godt egnet for overnatting under åpen himmel eller for . Amok har geniale og finurlige løsninger på sine hengekøyer! Alle liggeunderlag passer! Stikkord: person, minutter, 2. Trenger jeg liggeunderlag i hengekøyen?


Insektsnett inkludert, . Amok Draumr gir en komfortabel natt. Complete er en ekstremt komfortabel, . Spesifikasjoner draumr 3. Signaturhengekøyen heter Draumr og veier kilo inkludert. Ved hjelp av ulike lommer blir liggeunderlaget sittende helt fast i køyen uten at . Lettveks liggeunderlag.


Jonas testing different sleeping pads in Draumr 3. They are all inflatable and Long-Wide.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg