torsdag 20. oktober 2016

Velour sofa med nagler

Berkley 3S sofa - grå velour - sølv nagler. Sofaen er i sort velour med flotte sølvnagler. Farge: Sort Velour Du finner matchende . Fantastisk flott sort veolur sofa med sølv nagler og med fem puter som følger med. Meget god sittekomfort og kvalitet.


Så nydelig seter sofa med nagler i grå velur. Det følger to puter med som vist på bildet. I samme serie finnes det lenestol, spisestoler og kjøkkensofa.


Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge. Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige. En klassisk sofa med unik sittekomfort. Denne sofaen har en utrolig eleganse og kan leveres med fine, antikke nagler , store puter med duntopp og flotte buede . To pynteputer følger med. Flott sofa i mørk grå velour med pynteputer og vendbare ryggputer.


Passe rustic til hytten men samtidig komfortabel, tidløs og lekker. Lekker rustic sofa i velour med nagler. Passer svært godt til Louis vingestol og Princess spisestuestol.


Kan bestilles i en rekke stoffer og . Skriv rabattkode LAGERSALG og rabatt blir trukket fra før bestilling. Pilling (5) Color fastness to light (8). Nydelig, klassisk sengegavel i grå velour med sølvnagler og sorte ben. Manhattan sofa i velour kommer i et stilrent og elegant design med dekorative nagler. Den har rikelig med myke puter som sørger for svært god sittekomfort.


Store komfortable puter i rygg, og to sitteputer. Farge stoff: Sort velour Farge ben: Sort . En nydelig lys grå velour sofa med god sittekomfort. En elegant og flott sofa i fargen Muldvarp velour. God sittekomfort og flotte nagler langs kanten rundt sofaen. Følger med tilhørende puter, finnes i flere farger.


Du ser flere av våre stoler og sofaer i Verona . Verona Stol med sølvnagler (Grå Velour ). Flott stol i velour med knapper i ryggen, og antikkfargede nagler bak. Kommer i fargene sort, beige, natur og muldvarp. San Francisco Office Desk (med Nagler ). Sofa Manhattan Corner Velour Black.


Klassisk og stilfull sofa i svart velour med nagler langs ytterkant, knapper i rygg og puter. Sofaben og rammen er i sort eik. Nydelig seter Sofa , grå Utrolig flott seter med hel sittepute og god sitteko.


OBS: sofaen vist på bildet er venstrevendt. Vi har nå Velour sofa innen torget. En blå velour sofa med mörkt trä på armstöd och ben. Helt feilfri med nagler på armlenene. Kendal er i samme familie som både Oxford og Bolton – her vist i velour for en anderledes look til en tradisjonell sofa.


Denne har de flotte nagle detalejene som. Se vårt store utvalg og gode tilbud på sofaer i alle varianter. Flotte former og dekorative nagler. Passer flott sammen med en større sofagruppe , eller i en hall.


En råflott sofa med velourtrekk. Det betyr at leveringstiden er meget kort. Stolen har brunsorte ben og en fast sittekomfort. Leter du etter sofa i fløyel og design sofa , besøk vår nettbutikk og se vårt store utvalg av sofa og møbler til ditt hjem.


Sofa med stoff i fløyel og dekorative nagler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg