mandag 3. oktober 2016

Automatisk såpedispenser bad

Fyll såpe i en lekker såpedispenser for et mer eksklusivt og ryddig bad. Vi har et stort utvalg såpedispensere , så du kan finne en som passer din stil. Våre automatiske såpedispensere fra simplehuman er hygieniske og effektive, og passer like godt på kjøkkenet som på badet.


Automatisk såpedispenser med metallfinish. Styr mengde såpe, og har LCD display som viser hvor mye såpe som er igjen. Spesifikasjoner: - 280ml kapasitet.


Shenzhen Pingdi AOLQ Baderom Supply Co, Ltd. Velg mellom børstet stål, svart og hvit! Du bør alltid ha såpe tilgjengelig både på badet og kjøkkenet slik at det er lett å vaske seg også . Velkommen for en smart og hyggelig handel.


Det finnes ett hav av forskjellig tilbehør til baderommet. Antibakteriell håndfri elektrisk bevegelsesaktivert såpedispenser. ABS veggmontert automatisk baderom flytende såpedispenser Mer. Frisk opp badet med nytt baderomstilbehør. Badet kan være et sted for avslapning og velvære, særlig hvis du er.


En annen dings du kan vurdere til badet er en berøringsfri såpedispenser. Fordelen med en slik smart-vekt er at dataene registreres automatisk , og kan i . Hygienisk, da du unngår å spre bakterier unødvendig. Smart til kjøkkenet eller på badet.


Såpedispenser med no touch-funksjon (sensor). Hell sjampo, såper og dusjkremer over i fine flasker og plasser dem på badet – en enkel måte å lage et litt luksuriøst preg på. Med pumpeflasker får du en . Systemet kan også stilles inn slik at det automatisk spyler ned etter hver bruk av toalettet. Simplehuman sensorstyrt såpedispenser.


Sensor virkeområde 5-15cm. Alle baderom har behov for litt ekstra tilbehør, slik at ditt bad blir så. En elektronisk sensor sørger.


Enkel og stilren design, passer til ethvert bad eller kjøkken. En automatisk såpedispenser er et smart valg for enhver husstand. Spennende julegaver til venner og familie.


Gå ikke glipp av den nye Home Houseware automatisk såpedispenser med sensor S5til ditt bad ! Ha større forventninger til badet ditt. Når du skal vaske hendene skyver du enkelt hånden under sensoren. Husk å kjøpe med batterier! Ny automatisk såpedispenser , kjøkkenhån berøringsfri sensorpumpe,. Flott såpedispenser i lekker farge og elegant design.


Lebath gir kvalitet Berøringsfri bad såpedispensere for bad fra sin profesjonell. Det er tid for å endre at fancy og praktisk automatisk skum såpedispenser vises. Lebath såpedispenser har edelt utseende, og sensor av høy kvalitet, samt en unik utforming.


En kapselflaske kan brukes til et rent, praktisk og sanitært bad. Den har innebygd infrarød smart sensor, såpe kommer ut automatisk. Den er perfekt å bruke på badet , kjøkken, . Bruker vanlige AAA batterier . Leter du etter billige Soap . Få en minimalistisk automatisk såpe-dispenser til kjøkkenet eller badet.


Nøkkelspesifikasjoner:- Minimalistisk design- 3ML stor beholder- Lett såpeskum. Sett et markant og rått preg på badet med det klassiske og allikevel. Italienske Piero Lissoni har laget en ny såpedispenser med et enkelt og . Prosjektet foreslår et konsept for baderom på sykehus som beskriver størrelsen på rommet, elementene og. KWC såpedispensere er både dekorative og praktiske.


Den fastmonterte såpedispenseren for flytende såpe eller håndkrem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg