mandag 9. november 2015

Trappetralle med motor

Trallefabrikken AS leverer et stort utvalg av produkter innen kategoriene traller, vogner, løfteutstyr og mye mer. Alt fra standard produkter til skreddersøm. Trappetralle 1kilo - elektrisk. Ned trapper fungerer motoren som en brems. Blålakkert, med sorte håndtak og hjul i solid PU-plast (1mm).


Beskrivelse Salg, av nye geniale batteridrevne, kombinerte trappe og lastetraller, vare lifter og liftgates, fra PowerMate. Fra 1kg, til 6kg laste kapasitet. Enten om du jobber innenfor logistikk eller om du har trapper vil . Praktisk sekketralle med trappfunksjon som gjør det enklere å komme opp og ned trapper.


Trallen har en fast lasteplattform (550x3mm) og tre par massive . Ta kontakt med oss i dag for å leie en tralle, fra kr 99! LIFTKAR er en elektrisk trappesækkevogn, ekstrem let (kg) og hurtig (op til trin pr. minut). Jeg skjønner ikke helt hvordan man har ordentlig kontroll på den, man må vel fortsatt være pers?


Gassflasketralle som forenkler løft vesentlig. Med motor som forserer trapper på en enkel måte med vekt på opp til 170kg . En trappesækkevogn med El- motor er ideel, når tungt gods skal transporteres op af trapper. Equinor ASA (Statoil ASA). ELEKTRISK TRAPPETRALLE Vekter opp til 3kg. Vi har i hvertfall brukt dem når vi leier div.


Koster slikk og ingenting så lenge det du leier ikke har motor. Ta en tlf til dem og hør. FOLD er like enkel å bruke som . Spesielltralle konstruert for kjøring i trapp. Med hjulkonstruksjon – bevegelig aksel som gjør det mulig å passere terskler, trapper osv.


Lasteplan 3x 5mm. Grove Knutsen selger sekketraller til proffmarkedet. Kjøp enkelt traller i nettbutikken! Vi tilbyr utleie av sekke- og trappetraller i Oslo, Asker og Drammen. Genialt tilleggsutstyr til standUP Mini: Sammenleggbar trappetralle Begge er . Smidig og kompakt konstruksjon av sveiset trommel, komplett med ståltau og krok.


Manøverhåndtak med nødstopp og meter kabel. En liten, smidig motorjekketralle utstyrt med separatmagnetiserte motorer spesielt egnet for lettere applikasjoner. Scania lanserer ny V8- motor på liter.


Utstyrt med løfte- og kjøre motor. Minker slitasje på brukeren. Sækkevogne i mange varianter, lige fra almidelige modeller til sækkevogn med motor.


Også stolevogne, manuelle og elektriske trappevogne, . Løftemotor Batteri Nobb . JONEX 3-HJULS TRAPPETRALLE KRAFTIG. Kjetil FINNER ALLTID EN. Er greit å være to, men det er vel ikke så vanskelig å spørre en nabo om de kan . En moderne maskin med AC motor og progressiv styring. På messen presenterte vi alt fra enkle sekketraller til elektriske trappetraller og stablere. Bruk trappetralle og bærestropper til tunge gjenstander.


Flytter du inn i et borettslag kan du kontakte vaktmesteren i forkant, som kanskje har . Hjul og beltegående maskiner med kraftige Honda motorer. SELER - VERKTØY TRALLER SEKKETRALLE TRAPPETRALLE Kapasitet 1kg Oppfellbar . Legg til i innkjøpslisten. PowerMate trappetralle er en elektrisk tralle som klatrer i trapper. Enkel håndtering og bruk.


Motor med lang holdbarhet. Individuell hjulfjæring og. Når du går ne fungerer motoren som en virvelstrøm brems. Re: OT: Hvor kan man leie. Elektrisk trappetralle utleie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg