tirsdag 24. november 2015

Hengekøye stativ

Smekker og stødig stativ i konstruksjon av stålrør. For én hengekøye (medfølger ikke). Maks belastning: 1kg. Man kan henge opp hengekøyer på tre måter: 1: Med en øyeskrue som skrus fast i tak eller vegg, og deretter henge hengekøyen opp med en karabinkrok.


Bare vipp stativet og rull det ut av.

Hengekøye med stativ for late dager! Tar mindre enn minutt å slå opp eller ned. Pakk den ned i den medfølgende bærevesken og ta den med deg dit du vil! Monteringssett for enkel oppheng og justering av hengekøye mellom to trær. Lengden på tauene kan enkelt justeres ved hjelp av SmartHooks.


Se på skyene, les en bok eller ta deg en liten lur! Ramme i kraftig rørkonstruksjon. Hos BAUHAUS finner du solide hengekøyer i friske farger og ekstrautstyr som opphengstau og stativ.

Ei hengekøye er utrolig fleksibel med tanke på plassering. Erstatningsartikler, reservedeler og tilbehør kan fremdeles være tilgjengelig for produktet. CNS16-brukes primært til hengekøyer med trepinner. Du ligger mer på hengekøya. All vår hengekøyestativ er fremstilt i høy kvalitet, . Fargerik hengekøye med stativ.


Drøm deg bort i en hengekøye eller hammock. Det enestående ved denne originale mexikanske kvalitetshengekøyen er den . Suveren til late sommerdager. Enkel å tilpasse til forskjellige lengder på hengekøya, ved hjelp av den rustfrie kjettingen. Flott og stilig hengekøye med tak. Herlig på sommerdager og til avslapning og rolige stunder.


Norges største og beste på FATBOY produkter. Vi har The Original, The Original Stonewashe Buggle-Up, Headdemock, Junior sekkene, . Det patenterte QuickExtend-systemet tillater justering av spenningen på hengekøyen i noen . Det pulverlakkerte sorte stativet kombinert med hengekøye i den populære fargen Vulcano er en flott kombinasjon! Takket være klipsene er det meget lett å .

Materiale: Pulverlakkert stål. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Stativ til Fatboy hengekøye. Bygg et smart stativ til hengekøyen , og få glede av den uansett om du vil ha sol eller skygge.


Robust og værbestandig hengekøyestativ av FSC-sertifisert tre. Opplev verden fra et svevende ståsted i din nye hengekøye. Fatboy Headdemock, en moderne hengekøye med stativ og plass til to!


Hos XXL finner du et godt utvalg av hengekøyer, hammocks og tilbehør til hengekøyer. Se våre bestselgere og bestill på XXL. Vi fokuserer på å ha stort utvalg, med kids, enkel og dobbel hengekøye. I tillegg har vi også ticket to the moon king size og ticket to the moon kids tilgjengelig.


Black – Sand – Taupe – Light grey. Bohus har både hengekøyer og hengestoler, for ikke å snakke om publikumsfavoritten Cocoon hengestol med stativ og pute. En hengekøye er også veldig . Wecamp hengekøye med foldbar stativ og oppbevaringsbag. Sett opp hengekøyen din i åpent landskap Ingen trær eller stolper i nærheten? Med dette stativet kan du sette opp hengekøyen din på st.


Har du lyst på en hengekøye men mangler et sted å henge den? Fikk spørsmål om å lage stativ til en hengekøye. Vi kikket litt på noen stativer i stål på . Har i hele sommer ønsket meg hengekøye , men har liksom kokt litt bort. Et ekstremt robust og værbestandig hengekøyestativ laget av FSC sertifisert tre for LA SIESTA dobbel hengekøyer. Laget i ekstra solid materiale (ubehandlet).


Bambus er et vejrbestandigt materiale som tåler at stå ude hele sommeren. Noen ønsker seg hengekøye hjemme, men har verken trær, bjelker eller andre ting å henge den i. Praktisk hengekøye til campingturen som er enkel å sette opp og legge sammen igjen. Består av en lett aluminiumsramme og er dermed lett å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg