mandag 7. september 2015

Vegghengt håndklestativ

Enten du liker det eller ei, dannes førsteinntrykket av hjemmet ditt i gangen. Les også: En gang for alle. Velg grunne skap med skyvedør i smale ganger. Vi har alt til entréen her.


Skoskap, kommoder, garderober, benker og mye mere. Se vores store utvalg her. Kvalitetsmøbler levert på døra. Møbler og oppbevaring til gangen ! Her finner du speil, skoskap , benker og hyllemoduler, som er skreddersydd til hjemmets inngang, hall eller . Hvilke lamper passer i gangen og hva bør du tenke på ? Om gangen er smal , er takplafonder eller spotter alene beste løsning.


Har du en litt bredere. En spot i taket kan gi godt lys inn i skap. Vi leverer varer av høy kvalitet med prisgaranti. Sliter du med rot i gangen ? I gangen har vi et skoskap som tar en del sko. En av de praktiske møbler alternativene,installert i gangen og lar deg lagre alt som er nødvendig, kan være et praktisk smalt skap med speil montert på fasaden.


Kommode tilpasset for å passe inn i smal gang. Seng med skuffer under, tilpasset rommet for full utnyttelse av rommet. Shop Hyller og oppbevaring hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Hyller og oppbevaring i mange ulike modeller.


Handle enkelt online hos ellos. Under følger tips til interiørelementer du kan fornye gangen med. Fjern det og sats på noen.


Et smalt bord til legge i fra seg nøkler, post o. Skoreoler og skoskap er perfekte for å oppbevare sko ute av syne, og en stumtjener er ideell for å holde orden på yttertøyet. Hos JYSK tilbyr vi entrémøbler i en . Legg i handlekurv Les mer. Trenger gangen din sårt en liten oppussing? Se disse smarte tipsene.


Hvis du som mange andre har en smal gang , har vi gode nyheter. Interiørarkitekt MNIL Bernt A. Smale hyller mellom dørene eller en hylle over . Gangen er det første du ser når du kommer inn ytterdøren. Skap gjerne en stuefølelse i entreen.


Tar så liten plass at den kan henges på veggen bak en dør eller der det er smal passasje. Baksiden av skapdøren kan brukes til kroker som du kan henge ting. En lekker gang i farge sober fra Jotun. Kan evnt gjemmes inni skap.


SMALE , MEN ROMSLIGE: Skoskap som disse tar lite av areal, men . Utnytt plassen: Et skoskap tar for eksempel liten plass. Ti skoløsninger som skaper orden i gangen. Ta en kikk på skoene dine. Skoskap er så smale at de uansett neppe vil skape et ruvende uttrykk. Hold orden i gangen – del inn i områder.


Skap orden i gangen din ved å dele plassen i områder til ting til ulike formål. Garderobe, garderobemannen . GODE PRISER: Stort utvalg og høy kvalitet på garderobe og garderobeskap. Med litt kreativitet kan den lille gangen romme mye.


Noen skoskap er smale og rommer mye. Smale skoskap er plasseffektive og gir deg god orden i skoene. Mange har tydd til slike.


Sett opp skobenk i gangen Kombinerer du en benk og et skohylle, får du en . En lang, trang gang kan gjøres iøynefallende og innbydende ved å. En uunnværlig egenskap for korridoren er et skap som kan være helt forskjellig avhengig av dimensjonene. Ofte er et smalt skap på gangen. Dermed ligger alt til rette for å få orden i rotet – en gang for alle, uansett hvor mye eller lite.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg