torsdag 3. september 2015

Babyteppe klompelompe

A new baby blanket pattern from a favorite knitting . Da lykke liten kom til verden, var alle himlens stjerner tent. DUO inneholder merinoull og bomull. Mykt som bomull – varmt som ull! Garnet egner seg godt til strikke- og hekleplagg til alle aldersgrupper og. Bufret Oversett denne siden Gratis - ‎På lager Peer Gynt.


PEER GYNT is made from 1 Norwegian wool, soft and comfortable. Dette er heftet til deg som strikker til en som er på vei, og til deg som strikker til en liten skatt som allerede har kommet til verden. Her kommer det en nydelig . Mønster selges ikke uten . Koseteppe som kan brukes til bil, vogn og leketeppe. Ikke lett å ta bilde å få . Klompelompe lue voksenUnder Ukategorisert.


Hundegenser Lothepus inspirertUnder . Babyteppet byssanlull fra klompelompe strikket i raumagarn. AV: Hanne Andreassen Hjelmås. Noen som har begynt å strikke til den lille enda? Eller syntes dere det er for tidlig ? KlompeLOMPE er tilbake med enda flere splitter nye oppskrifter!


Strikk til hverdag og fest, . Jeg har begynt å strikke et babyteppe fra klompelompe. Gratis strikkeoppskrift på en morsom lue med mønster som snurrer. Lag luen i din favorittfarge. Trixie pixie-lue 1Skatten babyteppe 1Snurrelurre-lue 148. Ringblomst- babyteppe :) Oppskrift på gang . Ti delikate farger som . Glem babyteppet – strikk en lun kosepose i ull En kosepose er lunere og mer praktisk enn et babyteppe.


Kjempe lekker garn som heter Småfolk kan bli til eks flotte babytepper. Her er noen av plaggene dere vil . Hentesett i babyull frå Dale. Tema Hobby og gaver.


Jeg bestemte meg for å strikke et babyteppe. Jeg har selv et teppe i dette mønsteret, og synes det er veldig fint. Selv om jeg aldri har strikket . Dale Garn har lagt ut et hefte med oppskrifter på babytepper til gratis nedlasting.


Video klompelompe teppe - OKClips.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg