mandag 20. juli 2015

Strikket babyteppe gratis oppskrift

Du søkte på: babytepper. DROPS Baby Merino (m). Dale Garn har lagt ut et hefte med oppskrifter på babytepper til gratis nedlasting.


Babytepper inneholder oppskrifter på strikkede og . Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner.

Gratis nedlasting - baby. Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse. Under får du oppskrift på teppet. Og ellers er det aller enkleste strikke et babyteppe i rillestrikk.


Pickles har mange flotte gratis oppskrifter , og delt de inn i kategorier. Med Målfrid Gausels nydelige oppskrift babyteppe kan du strikke babyteppe i varm og myk babyull. Oppskrifter inkludert i dette heftet .

Designer, Lene Holme Samsøe. Last ned strikkeoppskriftene som PDF - helt gratis ! Derfor ble det lagt ut oppskrift under egen innlogging her på nettsiden. Alle som hentet ut oppskriften ble oppfordret til å strikke et teppe og . Tulla har et rillestrikket teppe som jeg elsker - og siden jeg får mye spørsmål om hvordan det . Irish Eyes Baby Blanket. Dette teppe har eg strikket og det er veldig.


Et bredt sortiment av oppskrifter. Noko av det kjekkaste eg veit er å strikke babyteppe. Det er ganske enkelt, sjølv om mange mønster ser vanskelege og avanserte ut. Her finner du vårt utvalg av gratis strikkeoppskrifter av høy kvalitet til lave priser. Tove Fevang har laget oppskriften til babyteppet i forbindelse med . Taras nyhetsbrev og få smarte tips om helse og kosthol deilige oppskrifter og spennende intervjuer.


Strikket teppe med striper Se mer. Nydelig fin og varm strikk til de minste! MINA BABYSETT strikkes i PURE ECO.

Luftig babyteppe i glade farger. Bilderesultat for strikket babyteppe gratis oppskrift. Noen tips før du setter igang: 1: Følg oppskriften , og bruk babyull og ønsket størrelse. Dette gjelder også hvis du har strikket et sett uten teppe , eller sokkepar. Er du på jakt etter en gratis strikkeoppskrift ? Her kan du gratis laste ned så mange du ønsker både hekle og strikkeoppskrifter til dame, barn, herre og interiør.


GG2Klassiske hentesett og lune babytepper. Noen tips fr du setter igang: 1: Flg oppskriften , og bruk babyull og nsket strrelse. NEW BORN BABY DUKKEVOGN TEPPE - GRATIS OPPSKRIFT. Et søtt lite teppe til New born baby dukkevogn i tre!


En kosepose er lunere og mer praktisk enn et babyteppe. Leine baby – teppe lett som nysnø. Hent gratis oppskrift.


Vil du lage et stort teppe til sofaen din i stedet, kan du strikke dette som du finner gratis oppskrift til på Tusenideer. Sjekk hele utvalget av Knit . Atlanta - Zig-zag Teppe. Patentstrikket genser i Mayflower Easy Care Cotton Merino - . Enkelt babyteppe med fletninger. Disse lager du i bomullsgarn i vårens farger! Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift.


Slike bilder er fantastisk inspirerende. Får lyst til å grabbe med meg alt garnet, en kaffekopp. Jeg så en oppskrift på et Sikk-sakk- teppe hos Picles. De har lagt ut gratis oppskrift.


Jeg har ikke tålmodighet til et stort teppe , selv om jeg kunne . Garnanbefaling : Sandnes eller KlompeLOMPE Merinoull, 400g. Jeg har strikket det i dobbel Drops Alpakka på pinne etter følgende oppskrift : Legg opp 1masker m dobbelt garn på rundpinne nr 9.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg