fredag 17. juli 2015

Norema parallel

Velkommen til duggfrisk og nordisk interiørdesign. Med sine slette fronter har Parallell -modellen et rent og grafisk uttrykk med store muligheter. En praktisk finesse som samtidig tilfører kjøkkenet et stilfullt visuelt . Vi har spurt ekspertene hos Parallell om hva man bør tenke på når man velger . Kjøkkenmodellen Parallell leveres i både Hvit og Mellomgrå utførelse, og passer perfekt for deg som ønsker en stilren front uten grep!


Da er kjøkkenmodellen Parallell perfekt for deg! Les mer om modellen på nettsiden vår:. Tine Velo Grina, Parallell. Du kan også velge mellom to andre varianter, uten tillegg i prisen. Dermed kan du gå for den . Parallell Hvit Grep er for deg som ønsker et gladkjøkken som smiler fra morgen til kveld.


Front - Parallell hvit og laminat benkeplate med stålkant . Norema er kvalitet på sitt beste. Images from Parallell As on instagram. Page - Varmbo - Standard- og tilvalgsbrosjyre - Prosjektbolig. Vår kjøkkenmodell Parallell hvit grep gir kjøkkenet ditt et rolig og stilrent uttrykk.


Parallel fronten i en lekker komposisjon med hvit benkeplate og grovt heltre gulv! Denne Pinnen ble oppdaget av Parallell as.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg