torsdag 10. januar 2019

Underlag til hengekøye

Du kan gjerne bruke ullteppe, skinnfell eller kjøpe spesiallagde underlag for hengekøyer. Også må du selvsagt ha en sovepose tilpasset . Ida Kathrine har skrevet den ultimate guiden for bruk av hengekøye året. Jeg har nettopp kjøpt denne til min hengekøye og har kun testet den en. Ev om man kjøper et underlag som man kan kjøpe et stramt trekk til .

Hvordan holde varmen i hengekøya ? Tips til valg av liggeunderlag og hengekøye. Bo og sove innlegg 5. En hengekøye er enkel å ta med seg og som regel lett å henge opp. Studenter fra Friluftslinja på . Magnus sine tips alle hengekøyer eiere – Jeg garanterer en god natt søvn!


Uten god isolasjon i ryggen er det lett å fryse, selv med en bra so.

Amok hengekøyer har plass til liggeunderlag og kan leveres med tilpasset tak i form av en tarp og fotpose for ekstra komfort. Se utvalget hos Fjellsport. Reinskinnet bruker jeg som sitteunderlag ved bålet, som gulv i teltet, underlag i hengekøya , og som ekstra liggeunderlag hvis det er veldig . Les hennes tips til deg som vil sove ute i hengekøye ! Hos XXL finner du et godt utvalg av hengekøyer , hammocks og tilbehør til hengekøyer.


Se våre bestselgere og bestill. Når nettene blir kalde kan det bli kjølig på rumpa når du sover ute i hengekøya. Du kan selvfølgelig bruke oppblåsbare underlag , pledd og til og . Bedre naturopplevelse enn å sove ute i hengekøye skal man lete. Vekt : Med alt av utstyr (køye, oppheng, tarp, quilts eller underlag ) så . Kvalitetsliggeunderlag som passer perfekt til Amok Draumr 3. Rask levering 1-dager.


Jeg og storebror på år har i løpet av sommeren og høsten vært på flere turer i marka hvor vi har sovet i hengekøye. Valget av hengekøye tror jeg skal gå greit, både Warbonnet og. Det er ikke alltid det .

Vi elsker å sove i hengekøye , og barna elsker det enda mer enn oss! Min anbefaling er å bruke et mykt underlag. Men du kan gjerne overnatte i hengekøye om høsten og vinteren også,.


Jeg synes ”vanlige” underlag kan bli litt hardt, personlig bruker jeg en . Jeg var ute på overnattingstur med hengekøye senest i helgen, og ble. Her anbefaler jeg på det sterkeste å bruke et isolert underlag – det er . Dropp teltet og pakk med deg en liten og lett hengekøye , og kanskje en tarp? Du sparer vekt og pakkvolum, og det er . Er det mulig for Hvermansen å sove lange netter i hengekøye – og like det?


FORDEL MED HØYDE: I hengekøya er du høyt hevet over dagligdagse problemer som steinete underlag , småkryp og flom. Ellers supplerer de med godt underlag , sovepose og en duk til å . Friluftsbua AS er totalleverandør av produkter til friluft, jakt, skiskyting og rifleskyting. Denne hengekøyen leveres med tak, myggnett og oppheng.


Micro Rope Opphengstau for hengekøye i ultralett robust materiale fra Amazonas. Moskito-Traveller Thermo Praktisk og superlett hengekøye fra Amazonas . Perfekt for deg som er på farten og vil ha en liten og lett køye, men samtidig har rom nok for avslapning. Sett den opp i parken, på hytta eller være kreativ på . Liggeunderlagene gir stadig bedre nattesøvn. Vi har testet ni solide, oppblåsbare underlag. Tekst: Nils Bloch-Hoell.


Ticket to the Moon - deilige hengekøyer ! Mathilde Wærstad og Ragnhild Valstad synest livet i hengekøye er topp. TTTM hengekøyene har fått kult-status blant reiseglade globetrottere på grunn av deres unike kvalitet, enkle funksjonalitet og deres vennlige fremtoning. Liggende å svaie i en hengekøye i en varm og god sovepose med utsyn utover det. Men kan hengekøye være en lettere erstatning for telt resten av året.


Et skikkelig underlag gjerne med dunfyll gjør en natt i hengekøyetusen . ISOLERT HENGEKØYE - UNDERLAG CM.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg