onsdag 14. november 2018

Hengekøye trend

Da har du kanskje fått med deg at hengekøyer blir stadig mer populært, og ifølge utsalgsstedene er trenden økende. Sommerens trend er overnatting i hengekøye. Kan du tenke deg noe mer behagelig enn å døse i en hengekøye en deilig sommerdag?


Nå er det kommet en hengekøye som også fungerer som et telt. Ifølge sportsbutikker landet over har det vært en eksplosjon i salget av hengekøyer. Samtlige butikker Ehar vært i kontakt med har . Enkel hengekøye med sikk-sakk kant. Fairtrade Passer for person . Moa Larsdatter Jaavall ligger i en hengekøye med utsikt over sjøen. Også hos utsalgsstedene for hengekøyer merker de at trenden er økende . Sport 1-gruppa fortel at salet har eksplodert i år, og Gresvig, . Trenden med det sakte friluftslivet er blitt en hovedårsak til den store.


Hengekøyene er overalt i marka, og oftare å sjå enn telt. Vi sover mye oftere i hengekøye enn telt, sier Stine Schultz Heireng. De to siste årene har nemlig både telt hengekøyer blitt et stadig mer populært alternativ for feriefolket – og trenden er i kraftig vekst denne . Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Specs: Hvit, Lengde 200cm,.


Organisasjonen Norsk Friluftsliv kaller dem sommerens store trend. Er det mulig for Hvermansen å sove lange netter i hengekøye – og like . TV hjelper deg har testet fire hengekøyer med ekstrautstyr til turbruk. Føttene gjør deg mange tjenester i løpet av dagen.


De bærer hele kroppen og flytter deg dit du vil. Føtter er ganske enkelt kjekt å ha og fortjener det beste. Nå har hengekøyer blitt supertrendy.


Flere sportsbutikker i distriktet har opplevd populariteten, og melder om økt salg og stor etterspørsel. Trenden spredde seg med idylliske bilder på sosiale medier. Liggende å svaie i en hengekøye i en varm og god sovepose med utsyn utover det blikkstille vannet og skyfri nattehimmel. Ticket To The Moon er en . Mange leverandører lager ulike modeller, med forskjellige . Gratis frakt på alle hengekøyer og hengestoler. Fantastiske hengekøyer , doble, single, for hele familien, for baby.


Er du på jakt etter billig hengekøye til hagen eller terrassen? Alltid personlig service. Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende . Vi har tatt en titt på sesongens beste friluftstøy. Ny trend : Sove i hengekøye.


Søvn i friluft, odør av bark og kulturell appropriasjon. Og hvis du har lyst til å være skikkelig . Sosiale medier florerer av de fargerike hengekøyene. Dinglende mellom trærne, gjerne med utsikt over et vann eller en by. Det er hengekøya , det!


Har du overnattet i hengekøye én gang er det ikke vanskelig å forstå at denne trenden er stigende. Ofte sover man sjeldent så godt som man . Du trenger ikke nødvendigvis to store trær for å ligge i hengekøyen. Denne varianten fra Granit passer like godt på balkongen som i hagen. Selv før Tyskland gjør trenden ingen stopp.


I Mainz, vil hengekøye -støttene selv gjøre det til Guinness Book of Records sammen. Verdensrekordforsøk starter 31. Hammock bademadrassen som er designet som en hengekøye for å både holde kroppen både i solen og i vannet samtidig.


Vi gratulerer Emma Svalheim med hengekøye ! Lyst på en hengekøye du også? Ved å verve av dine venner til å bli medlem i RE:ACT i løpet av. Flotte hengekøyer og hengestoler med gratis frakt.


Se flere ideer om Hammocks, Hammock chair og Hanging chair.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg