mandag 24. september 2018

Gjestebad

Gjestetoaletter kan også bli en wellnessopplevelse. På grunn av den ofte begrensede plass blir mange gjestetoalett og gjestebad vanskelig å innrette og . Etter å ha bodd i huset vårt nå i snart år så er vi endelig i gang med rivingen av det gamle gjestebadet. Vi har veldig god ti siden det for . Dette badet har skjult vaskerom.


I skap og skuffer skjuler det seg et fullblods vaskerom! I leiligheten har vi et hovedbad og et gjestebad. Badene skal være forskjellige og vi har funnet baderomsinnredning hos vår leverandør . Interiørarkitekt Astrid Maria Sætren tryller et bitte lite gjestebad til et spennende rom med detaljer hvor du kan la tankene vandre.


Veldig hyggelig at mange likte løsningene våre på gjestebad med skjult vaskerom. Det er, som noen av dere vet, vist her på bloggen tidligere, . Vil du lage et gjestebad som du og din nærmeste og kjære vil elske? Et gjestebad skal være lite og koselig.


Ikke minst skal et gjestebad være tilgjengelig. Derfor drømmer mange om å bruke litt ekstra plass i . Da var det lille gjestedoet ferdig ! NIB har utfordret bloggerne til å vise frem badet, og her er noen detaljer fra vårt gjestebad. Det er relativt nyoppusset med kremfargede . Inspirasjon til familie- og gjestebad. Individuelle ideer til deg og ditt bad.


You can follow any responses to this entry through RSS 2. Responses are currently . Overdådige håndklær gir en enkel touch av luksus. Håndklær med dobbeltsømmer er . Legg igjen en kommentar Avbryt svar. Skriv din kommentar her.


Innredningen mangler men så langt er jeg veldig fornøyd. Gjestebadet har fått belegg på gulvet og panel på veggene. Celina fikk lov å dusje med regntøyet på i dag#129315; Kan tro det var stas! Om du ser på story så ble det mye plask og . Litt bilder fra gjestebadet vårt i første etasje.


Har vel ikke vist så mange bilder fra det her på bloggen. Er ikke så lett å ta oversiktsbilder her inne . Flemming Johannessen AS, rørleggerbedrift, sanitær og varme i mer enn år. Så fornøyd med gjestebadet ! Digger Drivved og pinner om dagen :) Lagt inn av Kristin Helgeland kl.


Send dette via e-postBlogg dette! På tide med en ny oppdatering fra huset - beklager at det er langt mellom, jeg et at det er flere som gjerne vil se mer! Henger meg på baderomsutfordringen.


En gjestebad er en sekundær full bad som du åpen for besøkende og overnattingsgjester. Vanligvis en litt mindre storslått enn herre ba bør gjestebad fokusere . Rommet i underetasje var opprinnelig ment som badstue med toalett og dusj. Opplev høy komfort i private omgivelser.


La Zenia ligger min. Leiligheten er smakfullt innredet med høy standar og er en. Hvis det ikke er noe gøy i skapene på gjestebadet , så valser jeg igjennom. Levert av FagFlis Oslo. Blått bagulv og vegger: Cæsar Tinte unite dark blue 30×30.


Dusj: Trend glassmosaikk Brillante 270. Disculpa las molestias. Empezar a usar 3D Warehouse. Effektive og budsjettvennlige møbler som egner seg for små bad.


Badet vi til daglig bruker ligger ved siden av soverommet vårt og. Da er tegningene for det ene badet fullstendig. Deler opp innleggene på badene hver for seg , selv om de blir . Kolbotn - 4-roms hjørneleilighet midt i sentrum - Heis og garasje. Finn alle synonymer til GJESTEBAD i kryssord. Lynrask søkemotor som oppdateres hver dag.


Her får du hjelp til å løse kryssordet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg