onsdag 4. juli 2018

Norsk hengekøye

En banebrytende hengekøye for høye mennesker. Designed by Norwegian ‎ Draumr 3. Et komfortabelt tretelt - Amok. Hengekøyen som gjør at du kan sove helt flatt.


Med opphengssystem, myggnetting, tarp og liggeunderlag med isolasjon etter ditt behov. Gratis frakt og hurtig .

SLAPPER AV: Steinar Bukve Witsø, daglig leder og salgssjef i Amok, har selvsagt suksess- hengekøyen Draumr montert på kontoret på Bryn i . Han synes det ble trangt i kabinen, og ville sove i en hengekøye på . Da har du kanskje fått med deg at hengekøyer blir stadig mer populært, og ifølge utsalgsstedene er trenden økende. TV hjelper deg har testet fire hengekøyer med ekstrautstyr til turbruk. Av og til får man både infall og kløe i VISA-kortet samtidig, og jeg har i det siste begynt å se litt rundt på hengekøye. Valget av hengekøye tror . Hammock and Tarp Rusty Red.


Utviklet av norske ingeniører! Studenter har utviklet en ny hengekøye.

Under EN seiltur i Karibien prøvde NTNU-studenten Jonas Haug å sove de fleste steder, uten særlig . Det høres ut som en annen måte å si det samme på som jeg fikk servert: Kjøpt jo et sånn stormkjøkken m rødsprit, kjempegreier sa dem. Det var da han kom på ideen om en flat hengekøye ! Sammen sørget de for at hengekøyen Draumr gikk fra å være på tegnebrettet til. Our aim is to create the preferred meetingpoint for Norwegian changemakers in search . Her er tips til overnatting utendørs i hengekøye ! Norske Amok, Dovrefjell eller Exped. Slik henger du opp hengekøya.


En hengekøye på en terrasse, utspent . Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Oversettelse av hengekøye til portugisisk i bokmål-portugisisk ordbok - Flest.


Vet du hva den portugisiske oversettelsen for det norske ordet nådeløshet er? La undersåttene hvile i sin egen hengekøye ! Den er enkel å montere og perfekt under skrivebordet når du ønsker en behagelig arbeidsstilling eller bare vil . De er utrolig sterke og tåler . Spesifikasjoner: Bredde: cmLengde: 2cm. En flott utvikling, som vi håper vil fortsette, sier Norsk Friluftsliv.


Moa Larsdatter Jaavall ligger i en hengekøye med utsikt over sjøen.

Herlig og sjenerøs hengekøye av kraftig bomull og polyester. Liggeflate: 2x 1cm. Finn synonymer til hengekøye og andre relaterte ord.


Drømmer du om hengekøye , knagger eller noe annet på hyttene våre. I tillegg gir en hengekøye også dypere søvn enn en vanlig seng. Det vil være mulig å sove i hengekøye. Passer spesielt for Voksne og Ungdom. Du ser dem i hager og på balkonger.


Når sommeren kommer, fylles de med mennesker i hvilemodus. Ida Kathrine har skrevet den ultimate guiden for bruk av hengekøye året rundt! Har du prøvd å sove i hengekøye på vinterstid? Norsk Friluftsliv har merket seg en oppgang i salg av hengekøyer for sommeren, og generelt har overnatting i friluft vært en trend de siste årene . Folk liker å reise på tur med hengekøyene , da de er lette å ta med. Mikkel Haslum er medgründer i det norske selskapet Amok Equipment.


For denne sommeren gjør stadig flere av oss som blant andre Lars Monsen og NRK, som i disse dager drar på telttur i flokk og følge inn i norsk. Denne ser bare rett og slett genial ut. Dette medførte sterke reaksjoner i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg