torsdag 12. april 2018

Danske kvalitetsmøbler

I Danmark har vi altid brugt egetræet som vores foretrukne møbeltræ. Startende med vikingerne som brugte egetræet, når noget skulle være extra stærkt og . Hvis kunden ønsker, at se og prøve mine stole i eget hjem inden en eventuel bestilling, kan vi helt uforpligtende komme forbi med den eller de ønskede stole i. Carl Hansen er en familiebedrift med fokus på håndverk, design og kvalitet. Med klassikere som Y-Stolen, CHog . Dan-Form er danske kvalitetsmøbler til skarpe priser. PP Møbler er kendt for at arbejde med bæredygtigt træ og producerer bl.


Du kan se store dele af sortimentet fra PP Møbler her. Stort udvalg af kvalitetsmøbler online. Møbelstrøm laver unikke og rustikke kvalitetsmøbler i exceptionel kvalitet til fantastiske priser.


Nordjysk Møbelfabrik er en moderne snedker virksomhed der producerer danske kvalitetsprodukter. Kvalitets håndværk til fabrikspriser. Vi producerer danske kvalitetsmøbler som for eksempel spisestuestole, spiseborde, sofaborde og vitrineskabe.


Vi designer og producerer kvalitetsmøbler med stor fleksibilitet inden for størrelse, farve og . Mistral reolen fås i mange farver og ægte træfinérer. Opbyg din personlige reol, der passer lige til dine rum og behov. Naver Collection er danske kvalitetsmøbler. Håndlavede kvalitetsmøbler i moderne dansk design. Designermøbler med stærk visuel identitet.


Dansk Design fra OBUZI. OX Denmarq er en dansk møbelbedrift som gir deg moderne og stilig design . ET KNIPPE DANSKE MØBLER. I dette innlegget møter du en rekke danske møbelprodusenter. Stouby leverer kvalitetsmøbler i flot, dansk design. Motivationen har altid været . Hos Anton Dam er vi altid lagerførende i produkter fra nogle af verdens førende møbelproducenter og designere – og danske Eilersen er ingen undtagelse.


Vi forsøger at finde tilbage til vore rødder med urtehave på terrassen og gode danske kvalitetsmøbler i stuen. Loppemarkederne bliver besøgt flittigt på jagt efter . Med Møbelfabrikken har du muligheden for at købe dansk producerede møbler i. Vi har et kæmpe udvalg af DANSK fremstillede . Arne Jacobsen og Finn Juhl, . Dette flotte murstenshus har en stor åben og sydvendt terrasse, der vender direkte ud til klitterne. Huset er indrettet med danske kvalitetsmøbler og klinkegu. I serien finder du også stoffronter, hvor lyd og AV udstyr kan betjenes igennem.


Hos Sofacompany finner du kvalitetsmøbler i dansk design. Det som gjør at Sofacompanys designmøbler er billigere enn mange andre møbler . I vores store møbelbutik i Roskilde finder du kendte designermøbler fra de store møbelarkitekter, klassisk håndværk og tidløse, dansk designede kvalitetsmøbler. Køb kvalitetsmøbler til levering i Spanien. Hos LoftRoomers giver vi. Til kontor, katine, mødelokaler.


I tidernes morgen udsprang forretningsidéen af et ønske om . Se også det flotte tilbehøj som knage, bøjlestænger med mere. Håndværk fra inderst til yderst fra O. Når du køber et designermøbel, får du ikke blot flotte kvalitetsmøbler til dig hjem. Du kan enten gå efter de gamle, danske designklassikere fra Louis Poulsen, . For salg er en 3-seter sofa og lenestol med tilhørende pall i Howard-stil fra danske Skalma. Møblene har ingen sjenerende skader og fremstår . Stuen er møbleret med gode danske kvalitetsmøbler og det lyse køkken i forbindelse med spisestuen har bl.


En anden er, at vi laver danske kvalitetsmøbler til skoler og institutioner, hvor form, funktionalitet og finish spiller sammen. Her på siden finder du et bredt udvalg af lækre kvalitetsmøbler fra By Tika. Har du brug for hjælp, kan du altid kontakte os på telefon eller pr.


Vi leverer kvalitetsmøbler til erhverv, det offentlige og sundhedssektoren. Og så har de mindst én ting mere til fælles: Det er dansk , når det er bedst. Møbelværkstedet Høng ApS, for kvalitetsmøbler bliver ikke kasseret, . Nå har de fire ansatte, en voksende ordreliste og tilfredsheten om at ambisjonen sin har de oppnådd: å introdusere danske kvalitetsmøbler til et bredere .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg