mandag 12. desember 2016

Speiltvillingene nisse

Nissene er bare så utrolig kule, så jeg ble nødt til å sy de selv. Følg alle DIY julekalender innlegg på facebooksiden til Speiltvillingene –. Min søster kom over til dagens juleverksted. Står akkurat nå på syrommet og holder på med nissene øverst i innlegget her , og skal inn på bloggen din og lete etter str på bena! Til slutt laget jeg nummerskilt til hver nisse av et ark og litt hyssing. Nissejentene er klare for nissefest i barnehagen og pepperkakebaking hos morfar.


Med nye klær, er de egentlig klar for hele verden. Så da jeg fant frem julepynten, lå putetrekkene mine sammen med nisser og kuler, klare til bruk. Jeg fortsetter å dele av . Så hvis du ønsker å lage dine personlige . Laget mønster til nissene etter fremgangsmåten til Speiltvillingene. Inspirasjon fra speiltvillingene.


Resten av informasjonen for å lage disse nissene finner du i blogginnlegget: . Hadde blitt glad for å få dem, spesielt nisser og snømenn. Aalbu, gitt ut fire bøker om Purriot. Purriot og den falske nissen er den seinaste i serien, og kom ut i år.


Derfor har vi satt sammen to fantastiske Julenisse-pakker med hele rabatt! Sandøya Handelshus Dagligvarer. Har du tenkt at Coca Cola- nissen er ganske fin? Vi har et kjempeutvalg av drakter, kjoler,. Dette er ei rød lita hytte, med lys, nisser , dukkemøbler og juletre i. På taket og rundt hytta er det snø (les: vatt), og nisser , trær og snømenn over alt.


For mange er nok ikkje dette noko spesielt,. Barnepsykolog: - Tull at man ikke bør lyve om at nissen finnes. De er nemlig speiltvillinger - et ukjent, men reelt fenomen. På stoffstil sto slike nisser utstilt, og jeg falt pladask for de med det samme. DIY pakkekalender av dorullnisser ( Speiltvillingene ). Juletre - hva med å lage et sammen som familie?


Standar Bestselgere, Navn A til Å. Nisser klar for julemesse #visygale #sysysy. Mangler nissen og reinsdyr #129420;. LENE KOFSTADMOEN (@lenekofstadmoen) - 1 . Nissefar inspirasjon og mønster fra # speiltvillingene # nisse #jul @speiltvillingene.


Check out # speiltvillingene images on Instagralatest posts and popular posts. Jenta (10) klikker når hun får vite sannheten om nissen – sjekk brevet til foreldrene. Dere har akkurat ødelagt en tiårings LIV. De hjemmesydde nissene har fått en kjøpt venn fra julepyntkassen.


Så har Ninja selskap når hun skal spise #129315; #jul#christmas#julepynt#julestemning # nisse # nisser #elg#homemade#diy#hobby# speiltvillingene #christmasdecor@ . Fru Nisse fikk nissemannen sin i dag, i god tid før jul #hjemmelaget. Mønster fra @ speiltvillingene. Tag #nisse - we represents the best trends of social media.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg