tirsdag 2. august 2016

Smalt skap til gang

Mellomgang i friskt gult og hvitt med hvitt stativ til ytterklær og sko. Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe. Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap , hyller og skoskap i ulike prisklasser.


Siden gangen er såpass smal er det lurt å velge skap som ikke er så dype. Et godt alternativ til garderobeskap , kan være kjøkkenskap som fås i .

Lange, smale inngangspartier er spesielt krevende å innrede fordi det er. Velger du skap fremfor hyller og knagger får du er ryddigere uttrykk, . Få inspirasjon til fine garderobeløsninger til både entré, vaskerom og gang hos Kvik. Skap og oppbevaring til entreen.


Har du et lite vaskerom eller en smal entré som du har problemer med å innrede? Små og smale rom, skråvegger og skjeve vinkler kan romme mer enn du tror! På et lite soverom er en løsning med innebygde skap opplagt, men du kan kanskje også. Hvis det er første gang du tar frem tommestokken, bør du måle ut fra .

Hva passer best i din gang ? Gjem bort rot og hold orden med praktiske oppbevaringsløsninger som skap , skohyller, kister og kurver. Skoreoler og skoskap er perfekte for å oppbevare sko ute av syne, og en stumtjener er ideell for å holde orden på yttertøyet. En ryddig entre, er en . Hos JYSK tilbyr vi entrémøbler i en . Legg i handlekurv Les mer. Trenger gangen din sårt en liten oppussing?


Se disse smarte tipsene. UTNYTT PLASSEN: Et smalt skoskap tar ikke mye plass, men rommer mye. Hvis du som mange andre har en smal gang , har vi gode nyheter. Vi har nemlig utviklet mange produkter for smale rom. Interiørarkitekt MNIL Bernt A. Smale hyller mellom dørene eller en hylle over . Gangen er det første du ser når du kommer inn ytterdøren.


Velg grunne skap med skyvedører i smale entreer. Tar så liten plass at den kan henges på veggen bak en dør eller der det er smal passasje. Baksiden av skapdøren kan brukes til kroker som du kan henge ting.

Har du en lang og smal gang kan du male en kortvegg i en annen farge. En lekker gang i farge sober fra Jotun. Kan evnt gjemmes inni skap. SMALE , MEN ROMSLIGE: Skoskap som disse tar lite av areal, men . Utnytt plassen: Et skoskap tar for eksempel liten plass.


Ti skoløsninger som skaper orden i gangen. Ta en kikk på skoene dine. Skoskap er så smale at de uansett neppe vil skape et ruvende uttrykk. Hold orden i gangen – del inn i områder.


Garderobe, garderobemannen . GODE PRISER: Stort utvalg og høy kvalitet på garderobe og garderobeskap. Med litt kreativitet kan den lille gangen romme mye. Noen skoskap er smale og rommer mye.


Smale skoskap er plasseffektive og gir deg god orden i skoene. Mange har tydd til slike. Sett opp skobenk i gangen Kombinerer du en benk og et skohylle, får du en . En lang, trang gang kan gjøres iøynefallende og innbydende ved å. Møbleringen kan være en utfordring, spesielt hvis det ikke er plass til skap i gangen.


En uunnværlig egenskap for korridoren er et skap som kan være helt forskjellig avhengig av dimensjonene. Ofte er et smalt skap på gangen. Dermed ligger alt til rette for å få orden i rotet – en gang for alle, uansett hvor mye eller lite.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg