mandag 7. desember 2015

Baderomskrakk

Har du behov for en sitteplass, kan en baderomskrakk være noe for deg. Mange av baderomskrakkene fås også med en ekstra hylle for oppbevaring av . Hjelper de små med å nå. Passer på badet, barnerommet, kjøkkenet etc.


Ben i forkrommet aluminium.

Sete i hvit polypropylen. Krakken har gummiknotter for best mulig stabilitet. Det kan være greit å ha noe å sitte på. Og et sted å legge klærne.


Et sted å påføre sminke, eller en baderomskrakk å ta med seg inn i dusjen. Vi har krakker og benker godkjent til bruk i våtrom. Se vårt sortiment av krakker og benker til baderommet!

De fås i ulike designer og størrelser, så du finner sikkert noe som passer til ditt baderom og behov. Her finner du vårt utvalg av baderomskrakker. Dersom du er på jakt etter tilbehør som du ikke finner her, ber vi deg om å ta kontakt med oss så hjelper vi deg. Solid baderomskrakk fra tyske Ridder.


Trenger du et ekstra trinn for å komme opp i badekaret eller? Baderomskrakken monteres enkelt uten verktøy. Elegant og praktisk baderomskrakk med polstret sete i hvit skai. Lengde: 50cm Høyde: 80cm Dybde: 35cm på butikk.


Praktisk oppbevaringshylle i blank krom. Polstret pute i hvit skai. Stødig og plasseffektiv baderomskrakk produsert i hvitt plexiglass. Meget stødig baderomskrakk. Produsert i plexiglass.


Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Smedbo Håndkletørker Art FK707.

H 45cm - B 35cm - D 25cm. Syns du det er tungt å stå i dusjen en tidlig morgen, eller bare ønsker å ha et sted å sitte på bade. Step taburett er en praktisk dusjkrakk med avtagbart anti- skli-trekk som kan maskinvaskes.


Step er en stabil krakk med anti-skli-føtter, . Sett i gang med ditt baderomsprosjekt! Finn inspirasjon, eksempler og alt du trenger å vite om badet. Til inspirasjonssidene. Du finner også andre Stell og helse baby produkter fra Disney Frozen hos Lekmer. Hefe Yannis baderomskrakken.


Størrelse: H: 37cm L: 33cm B: 25cm. Vi sender over hele landet. Alltid bra priser og åpent kjøp. Smart krakk med motiv av populære karakterer fra Disney Biler. Gjør det enkelt for barnet å rekke opp til vask eller toalett.


Gummiføtter holder krakken på plass. Håndlaget baderomskrakk i miljøvennlig bambus. Esbada baderomskrakk i plexiglass. Rommet er like mye abstrakt som konkret, argumenterte jeg. Naturen på badet, naturligvis hos A- Bad.


Viser det ene resultatet. Dusjkrakk For Porsgrund Showerama 8-5. Den har også en praktisk hylle under setet. Images on instagram about baderomskrakk. Coram Nordic selger baderomsartikler i hele Norge.


Besøkende vil få se møbler og interiør som er laget av Helge Lysaker. Kliv opp er en liten, praktisk krakk for alle mulige tilfeller. Oftest brukes den ved vasker og toaletter, så de kortere .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg