torsdag 20. august 2015

Hengekøye med sammenleggbart stativ

Smekker og stødig stativ i konstruksjon av stålrør. For én hengekøye (medfølger ikke). Maks belastning: 1kg. Se på skyene, les en bok eller ta deg en liten lur! Ramme i kraftig rørkonstruksjon.


Hengekøye i kraftig bomullsstoff. Består av en lett aluminiumsramme og er dermed lett å . Tar mindre enn minutt å slå opp eller ned. Pakk den ned i den medfølgende bærevesken og ta den med deg dit du vil! Stativ til hengekøye , regulerbart. Et praktisk og solid stativ som passer de fleste hengekøyer.


Lengden kan justeres fra 2til 3cm. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Perfekt når du mangler to trær å henge opp hengekøya i. Sammenleggbar og lett å frakte. Vår hengekøye med stativ er smart fordi at den kan plasseres hvor som helst. Dessuten har den myggnett og soltak, så her kan ingenting forstyrre deg!


Vi har enkle og doble hengekøyer , tau til opphenging, hengekøyestativ og hva mer du måtte. Det finnes også spinklere, sammenleggbare stativer som kan . Bare vipp stativet og rull det ut av. Sjekk priser på hengekøye stativ.


Kjøp hengekøye stativ billig i nettbutikkene. Fargerik klassisk hengekøye i solid tekstil og tau, 80x20 maks vekt 1kg. Sett opp hengekøyen din i åpent landskap Ingen trær eller stolper i nærheten? Med dette stativet kan du sette opp hengekøyen din på st.


Kundene elsker denne hengekøya , og det er ikke uten grunn. Myggnett til StS- hengekøyene med to sammenleggbare stenger som holder nettet vekk fra deg, og glidelås inngang på siden. Vi selger også til private, men hos dem har vårt sammenleggbare hengekøyestativ. Denne klassiske hengekøyen er en ideell møbel for avslapning i hagen din, uteplassen eller på.


Smart stativ som passer de fleste hengekøyer på markedet. AquaPlay bærbart kanalsystem sammenleggbart , 516. En ny type hammoc som er enkel å montere, for eksempel mellom forstaget og masten. Under hammocen er en liten lomme som holder drikkeflasker og . Ticket To The Moon Straps Webbing Opphengslynger.


Tau til Ticket to the moon hengekøyer. Mål hengekøye 100x2cm. Len deg tilbake i en behagelig klappstol, slumre i en hengekøye eller synk ned blant myke puter i en.


Praktisk, sammenleggbart campingbord med stoler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg