tirsdag 9. juni 2015

Bohus hengestol

Se mer produktinformasjon. Ikke tilgjengelig for nettkjøp. Max vektbelastning 1kg. Magnolia er en nyhet og erstatter vår bestselgende hengestol Cocoon.


Den er deilig å slappe av i på en varm sommerdag, og i tillegg er den utrolig kul å se på! Uansett om du trenger hagemøbler til en balkong, platting eller hage har vi alt du behøver . GJELDER KUN DENNE UKEN. Nå er Cocoon hengestol endelig tilbake! I fjor klarte vi ikke å skaffe nok til alle som ville ha, så her er det først til mølla!


Denne stolen er like fin. Perfekt til å nyte late dager i sola, - på terrassen eller i hagen. Dette er likevel en kontrollert tren og man kan se at fargesammensetningen og dekoren er svært gjennomtenkt.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Brukt Cocoon hengestol til salgs i Oslo - Cocoon hengestol publisert av Malene Kristiansen i Oslo. LEON hengestol er nå på kampanje! Hengestol fra Ellos med canvasstoff og stoppet pute.


Kan stå på stativet eller festes i taket. Kioto fra Skeidar, sosial gruppe uten at den krever så. Jeg tror du trenger å spise mer fiber. Det skal ikke være avføring på papiret etter to-tre tørk. Anonymous poster hash: 746fe.


Bohus (Førde, Sogn og Fjordane). Vedlikehold: Rengjøres med mildt såpevann eller andre egnede. COCOON hengestol med stativ og pute, svart og grå. Foto: Foto: Produsenten. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Vi har ukeskupp på Magnolia hengestol. Velg ditt varehus for å få oppgitt rett pris på dette produktet. Nyt våren i denne hærlig og populær stolen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg