mandag 4. mai 2015

Liten modulsofa

Choice modulsofa oppsett C-S. Din Stordal modulsofa vange G hjørnesofa . Stort utvalg sofaer i forskjellig design til lave priser. Leter du etter en liten divansofa, eller en stor u sofa med veldig mange sitteplasser? Når du velger divansofa eller u sofa bør du ta stilling til familiens størrelse, . Med en modulsofa fra Bohus kan du selv bestemme akkurat hvordan du ønsker at din sofa skal se ut. La deg inspirere av alle de ulike modulsofaene, her.


En god sofa er det stedet du kan slappe av med en god bok, se en film, eller samle venner når du har besøk. Enten du ønsker deg en stor hjørnesofa som . Er denne for liten for deg, så kanskje den kan være et kupp til gjesterommet? Eller skal det være en myk sofa du kan synke ned i for å nyte en film? Har du liten eller stor plass?


På IKEA finnner du et stort utvalg av modulsofaer i forskjellige stiler, trekk og størrelser. Sett sammen din egen sofa på IKEA. Få mer ut av stuen med en av våre komfortable modulsofaer. Vi har moderne og tidsriktige sofaer i en rekke stiler og farger.


Skift trekk og du får ny modulsofa. IKEA VALLENTUNA 2-seters modulsofa med senger. Dersom du har liten plass, kan en toseter, sovesofa som du kan gjøre om til en seng eller en fleksibel. Shuffl er en modulsofa og faktisk bare den andre sofaen den unge.


Tonella ble først designet som en liten og nett loungestol, rakk knapt å . En sofa er noe du finner i de fleste hjem. Det er et viktig møbel i stuen, en plass der man er sammen, kan hvile og trives i. Vi alle vil ha en sofa vi kommer til å like. Leveres også speilvendt. Legg til i ønskeliste . STORT UTVALG: Skeidar tilbyr et bredt utvalg av hjørnesofa til alle typer hjem.


Opplev alle Habitat Design-sofaer og lenestolkolleksjoner. Flere modeller, farger og materialer tilgjengelige. Furniturebox New York XL U- sofa Høyre Skinn (5-sits). Sans har et klassisk tidløst design som gjør den til et sikkert valg.


En klassisk og stilfull sofa som vi er stolt av å tilby deg. Det beste fra norsk tradisjon og . Skal du slappe av, se tv, ha kaffebesøk eller ha den som en ekstraseng? Alle delene untatt hjørne finnes som stor og liten. Klassisk tidløs sofa med lekkre detaljer.


Liten eller stor vinkel. Vinkel leveres ikke med synlig trelist, kun . Ta deg pauser i en travel hverdag. Skjem deg selv bort og glem alle bekymringer.


I ett av kolliene er det pakket en liten tekstil-prøve, ta vare på denne for bruk til evt. Vær alltid personer når en skal montere sofa , enten lite eller stort oppsett, . Ferdig montert er lengden på sofaen 190x1cm. ANTWERPEN sofa 3-seter. FRANCIS sofa 2-seter - divan. Med sjeselong eller uten, stor eller liten , trendy eller klassisk, stoff eller hud?


Palermo Modulsofa i stoff dess. Vi har kvalitets utemøbler til lave priser og på lager i butikk. En liten sofa forsvinner i store rom med god takhøyde. Er det noen av dere som vet om det i det hele tatt finnes så små hjørnesofaer, evt om noen kjeder som har modulsofaer som kan bygges til . Sofa , Valleta 3-seter. Lounge er rå, tøff og stilfull!


Utvalg av våre Modulsofa. Bestillingsvare, leveringstid 6-8 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg